ONI ĆE PROFITIRATI U 2022. GODINI: Ovih 5 znakova horoskopa uživaće u FINANSIJSKOM BLAGOSTANJU, ali moraju da budu VEOMA OPREZNI!
Foto: Profimedia

astrologija

ONI ĆE PROFITIRATI U 2022. GODINI: Ovih 5 znakova horoskopa uživaće u FINANSIJSKOM BLAGOSTANJU, ali moraju da budu VEOMA OPREZNI!

Zanimljivosti -

Šta predviđa horoskop za 2022. kad je reč o novcu - ovo pitanje postavljamo na početku svake godine. Položaj planeta obećava povoljnu godinu za sve vrste poslovanja, naročito za pet horoskopskih znakova, ali uz neophodni oprez.

Početkom nove godine, osim na ljubavnom planu, najviše nas zanima hoćemo li imati sreće s novcem. Kako piše "Sensa.hr", godina pred nama je povoljna za sve vrste poslovanja i transakcija, ali za svaki znak u različitoj meri. Koliko god vam planete predviđaju povoljne okolnosti, ne prepuštajte se lošim navikama i ne donosite loše odluke, jer tako nikada nećete ostvariti veći dobitak, čak i ako je vaš horoskopski znak na ovoj listi. Evo kojih 5 horoskopskih znakova očekuje finansijski dobitak u 2022. godini:

pare, evri, 100 evra, sto evra, 0321356573, novac
foto: Profimedia

Lav

Lavovi su jedini predstavnici elementa vatre na ovoj listi. Znaju se kontrolišu i ne žure sa odlukama. U 2022. godini morate hladne glave da donosite odluke. Intuicija će vam biti izražena, ali ne zaboravite na logiku i zdrav razum. Astrolozi savetuju da prestanete da budete neko kome se svi stalno i za sve obraćaju za pomoć. Više cenite svoje vreme.

Devica

Predstavnike ovog znaka očekuje izuzetno produktivna godina. Device razmišljaju van okvira i ovu svoju veštinu trebalo bi bi maksimalno da iskoristite. Povoljan položaj planeta u potpunosti će osloboditi vaš kreativni potencijal, stoga obratite pažnju na šta trošite energiju kako potraga za novcem i uspehom ne bi dovela do potpune emocionalne i energetske iscrpljenosti.

Vaga

novac, 100 evra, pare
foto: Profimedia

Vage svoje poslove vode mirno i staloženo, a tokom 2022. uspevaćete da pronađete zajednički jezik sa svim saradnicima i poslovnim partnerima. Sve koji se bave biznisom, astrolozi savetuju da poslovna putovanja planiraju tokom juna i jula, kao i početkom zime. Jedina stvar s kojom bi Vage trebalo da budu na oprezu je neracionalno trošenje novca.

Jarac

Vodeni tigar će vladati tokom 2022. godine, a ova životinja u istočnoj kulturi znači smirenost i razboritost. Tigar je brz i zna da je u stanju da uhvati svoj plen, trošeći minimum energije. Jarčevi na sličan način posluju - čekaju i vrlo pažljivo planiraju svoje poslove. Ovakav pristup biće im najisplativiji, pa će Jarčevi biti najuspešniji znak u području finansija sedećih dvanaest meseci.

Ribe

Uz povoljan položaj planeta, Ribe će tokom većeg dela godine imati sreće u novim poduhvatima. Generalno, 2022. se može nazvati vremenom velikog finansijskog restrukturiranja za predstavnike ovog znaka. Ukazaće vam se prilika za novi posao, ali najvažnije je da ne žurite i ne upuštate se u nepotrebne rizike.

novac, pare
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./sensa.hr

Bonus video:

07:27

POČEO RETROGRADNI MERKUR! Astrolog do detalja objasnio šta NIKAKO ne smemo da radimo, a dao je i svoju prognozu ZA KOSOVO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track