VELIKI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta zvezde donose za kraj godine, Devica će imati para, a ovom znaku se smeše neverovatne stvari!
Foto: Shutterstock, Profimedia

astrologija

VELIKI HOROSKOP ZA DECEMBAR: Evo šta zvezde donose za kraj godine, Devica će imati para, a ovom znaku se smeše neverovatne stvari!

Zanimljivosti -

Poslednji mesec u godini i prvi mesec zime donosi priliku za promene, priliku za nova poznanstva i poslovne uspehe, finansijske izazove ali i idealno vreme da se više posvetimo onima koje volimo. Evo kome su zvezde najviše naklonjene.

Nova godina, decembar, želja, poklon, ukrasi
foto: Profimedia

U poslednjem mesecu 2021. Ovnovi će sve više razmišljati o smislu života. U profesionalnim aktivnostima, monoton rad će vas umoriti, a možda ćete morati i da se pozabavite problemima koje ste dugo odlagali. Potrudite se da završite sve zadatke, bez odustajanja na pola puta. U ličnom životu, početkom meseca, moguća je romansa na poslu i mali znaci pažnje upućeni od kolege. Venera će vam pomoći da u svoj život privučete ljude koji će vam pomoći da postignete ono što želite. Služiće vas zdravlje tokom prvog zimskog meseca, ali obratite pažnju na krvni pritisak piše Sensa.

horoskop, ovan
foto: Profimedia

Bik

Bikovi će u decembru želeti da pokažu svoje mogućnosti što je više moguće. Budite oprezni s finansijama, povećava se rizik za prevare. Ovog meseca bi trebalo da preispitate svoj poslovni odnos i odlučite ko je od poverenja. Slušajte svoju intuiciju. Moguće je da ćete doći do tajnih informacija koje će vam pomoći da napredujete na lestvici karijere. Slobodne Bikove čekaju prijatna iznenađenja. Postoji šansa da na putovanju upoznate nekoga ko će dobiti važnu ulogu u vašem životu. Bikovi koji su u vezi imaće priliku da učvrste svoju ljubav i vrate nekadašnju strast. Što se tiče zdravlja, izbegavajte fizičko i emocionalno preopterećenje. To može oslabiti vaš imunitet.

horoskop, bik
foto: Profimedia

Blizanci

Fokusirajte se na jačanje odnosa sa partnerom i izgradnju poslovnih veza. Budite slobodni da pokažete inicijativu i izrazite svoje ideje što će vam doneti veći kredibilitet u očima drugih. Međutim, povedite računa o finansijama- primamljive ponude mogu se pokazati kao ozbiljan udarac na budžet. U oblasti ličnih odnosa, ne bi trebalo da planirate venčanje ili veridbu u prvom mesecu zime, ali će zato slobodni Blizanci doživeti sudbonosni susret koji će im promeniti život. Što se tiče zdravlja, mogući su bolovi u leđima i migrene. Trudite se da se što više odmarate.

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Rak

Kako biste ojačali svoju profesionalnu poziciju, ne bi trebalo da zauzimate posmatrački stav, već da se maksimalno uključite u proces rada. Imate dobre šanse da pronađete dodatni izvor prihoda. U ovom periodu nemojte se zaduživati niti uzimati kredite. Slobodne Rakove očekuju zanimljivi sastanci, stoga obratite pažnju ne samo na izgled već i na zajednička interesovanja. Sukobi sa partnerom mogu se izbeći zajedničkim kompromisom. Što se tiče zdravlja, u ovom periodu Rakovi su u povećanom riziku da zadobiju opekotine.

horoskop, rak
foto: Profimedia

Lav

Decembar će za vas biti uspešan u svim sferama života, a sreća će vas pratiti na svakom koraku. Imate šansu da dobijete na lutriji. Na poslu se oslanjajte isključivo na sebe i svoje potencijale, ne očekujući pomoć spolja. Ne donosite ishitrene, emotivne odluke, posebno kada je novac u pitanju. Poslednji mesec godine biće ispunjen neverovatnim susretima i poznanstvima koja će vam pomoći u jačanju materijalnog položaja i statusa u društvu. Velika je verovatnoća da vam se desi romansa na poslu. Lavovi u vezi trebalo bi više da se posvete svom partneru i da rade na unapređivanju odnosa. Preporučuje se fizička aktivnost za jačanje imunološkog sistema.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

Devicu čeka produktivan i zabavan mesec. Na poslu vam neće biti dosadno, imaćete puno ideja, ali ih nemojte deliti s kolegama jer mnogi čekaju trenutak da prisvoje vaša dostignuća. Odgovorno pristupite pitanju novca, a slobodno potražite i dodatni izvor prihoda- rezultati vas neće izneveriti. Ovog meseca imate sreće, okušajte se na lutriji. Posvetite više pažnje porodici i prijateljima, ali i svom domu- ovo je dobar trenutak za renoviranje i popravke. Slobodnim Devicama zvezde predviđaju početak romanse, ali izbegavajte neozbiljne veze, one će vam doneti samo razočarenje. Povećava se rizik od prehlade.

horoskop, devica
foto: Profimedia

Vaga

U fokusu će biti kućni i porodični problemi, a možda će vam i dalji rođaci zatražiti pomoć. Tokom decembra ne bi trebalo da započinjete ozbiljne poslovne projekte jer vam privatni problemi neće dozvoliti da se u potpunosti koncentrišete na izvršavanje zadataka. Očekuje vas priliv novca krajem godine. Slobodne Vage uživaće u svojoj samoći i miru, dok je za one u dužoj vezi ovo idealno vreme za venčanje ili zajednički život. Obratite pažnju na gastrointestinalni trakt.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

Decembar je srećan mesec za Škorpije jer imaju velike šanse da poboljšaju svoje materijalno blagostanje, bilo na postojećem ili na novom poslu, ali pod uslovom da pravilno postave prioritete i ciljeve. Nemojte biti u potpunosti iskreni s kolegama, njihova zavist se može okrenuti protiv vas. Budite oprezni u komunikaciji! Ukoliko ste u stabilnoj vezi, ovo je idealno vreme za oživljavanje uspavane strasti. Usamljeni predstavnici znaka moraju više da komuniciraju i da više pažnje obrate na svoje okruženje- možda se tu krije nova ljubav. Kako biste izbegli iscrpljnosti i sagorevanje, više se odmarajte.

škorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

U poslednjem mesecu u godini, Strelci će uspeti da uhvate sreću ako jasno definišu svoje ciljeve. Na poslu se držite podalje od intriga i ogovaranja. Bićete produktivni, ali pazite da ne upadnete u finansijsku zamku- pametno investirajte. Strelčeve u vezi očekuje period krize, sukoba i nesuglasica. Slobodni Strelci koji žele da upoznaju svoju srodnu dušu ne treba da ignorišu pozive na razne događaje. Čuvajte se virusnih oboljenja.

horoskop, strelac
foto: Profimedia

Jarac

U decembru bi trebalo da završite sve započete poslove. Nova godina vam otvara još neverovatnije mogućnosti, važno je samo da se pravilno pripremite za njih. U prvoj polovini meseca radno okruženje će biti napeto, stoga ne započinjite nove projekte. Iako je finansijska situacija stabilna, kraj meseca je pogodan za promenu posla ili traženje dodatnih izvora prihoda. U ovom periodu Jarčevi mogu imati ljubomorne ispade i pred druge postavljati nerealne zahteve, što može izazvazi razdor. Slobodni Jarčevi će biti u centru pažnje, sa mnoštvom udvarača! Povedite računa o mentalnom zdravlju.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije treba da obrate pažnju na nedovršene projekte. Pravilno postavite svoje prioritete i ciljeve i čuvajte svoje planove podalje od kolega. Nagomilani umor nateraće vas da razmislite o odlasku na odmor. Slobodne Vodolije će osetiti želju da se povuku i posvete sebi, dok oni koji su tek zakoračili u vezu ne bi trebalo da prave dalekosežne planove. Vodolije u stabilnim vezama treba da drže svoje emocije pod kontrolom i da ne izazivaju skandale neosnovanom ljubomorom. Moguće je da ćete saznati neku tajnu o svom partneru. Pozabavite se jačanjem imuniteta.

horoskop, vodolija
foto: Profimedia

Ribe

Ribama se otvaraju novi horizonti u profesionalnoj sferi tako da se potrudite da maksimalno pokažete svoje kvalitete i postignete uspeh, bilo da je u pitanju postojeći posao ili nova prilika. Pratiće vas poslovna sreća, ali ipak povedite računa i o troškovima. Iskorisite nova poznanstva i susrete! Ribe u vezama treba više da se posvete partneru, kako bi jačali bliskost, ali i porodici i prijateljima. Slabe tačke Riba su slabine i leđni mišići, pa se preporučuju vežbe umerenog intenziteta.

horoskop, ribe
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Sensa)

Bonus video:

01:27

GLUMICA, MANEKENKA I MODEL! Jagoda ima ČETVORO DECE, a izgleda SAVRŠENO! Snajka oduševila žiri ŽENA ZMAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track