NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. DECEMBRA: Neki će obnoviti stari plamen LJUBAVI, drugima se loše piše na POSLU!
Foto: Profimedia

astro prognoza

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. DO 25. DECEMBRA: Neki će obnoviti stari plamen LJUBAVI, drugima se loše piše na POSLU!

Zanimljivosti -

Ovnovima je pogodna nedeljaza obnavljanje starih veza, ali kod Blizanaca će očekivanja biti veća od ostvarenog ili dobijenog. Rakovi će morati da porade na veštini postizanja kompromisa.

decembar, horoskop
foto: Shutterstock, Profimedia

Ovan

Posao - Osećaćete se umorno pa poslovne obaveze nećete obavljati s previše entuzijazma. Izbegavajte svađe s kolegama i pripazite kakav dojam ostavljate na ljude.

Ljubav - Nedelja je pogodna za obnavljanje starih veza, pomirenja ili sklapanje novih. Samci bi se mogli naći u blizini osobe s kojom dele slične životne poglede ili interese.

Zdravlje - Bićete nervozni, možda i izloženi većim zdravstvenim tegobama, no svejedno ste vrlo izdržljivi i jaki. Dobro se nosite s naraslim stresom.

Najbolji dan: 20. decembar

Najlošiji dan: 22. decembar

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Bik

Posao - Zasijaćete učinkovitošću i briljantnim idejama, a mogli biste i šefa zamenjivati kada je odsutan. Ne zaboravite na zabavu i opuštanje koji su vam itekako potrebni.

Ljubav - Razmislite što vas je udaljilo od partnera i s više optimizma gledajte na naizgled nerešive probleme. Na božićnim žurkama mogli biste upoznati novu simpatiju.

Zdravlje - Vaše se zdravlje poboljšalo, a još bolje biće od 22. decembra kada će vas vladavina Jarca osnažiti i podići vam imunitet. Za praznike ne preterujte s alkoholom!

Najbolji dan: 20. decembar

Najlošiji dan: 24. decembar

bik
foto: Profimedia

Blizanci

Posao - Sve se vrti oko finansija i mogućeg nasledstva ili uspešne kupoprodaje nekretnina. Neki će solidno zaraditi na honorarnom poslu ili će na neki drugi način doći do više novca.

Ljubav - Vaša očekivanja će biti veća od ostvarenog ili dobijenog, no nemojte dopustiti da vam to poljulja samopouzdanje. Polako osvajajte onog ko vam se sviđa.

Zdravlje - Osetićete pojačan priliv energije, koji će se iskazati u vašem aktivnijem životu. No bitno je da u svemu što radite budete umereni i ne preterujete.

Najbolji dan: 22. decembar

Najlošiji dan: 20. decembar

blizanci
foto: Profimedia

Rak

Posao - Moraćete poraditi na veštini postizanja kompromisa jer će vam se u protivnom činiti kao da su se svi urotili protiv vas. Prihvatite dobronamerne savete i pomoć kolega.

Ljubav - Razvoj osećajnih zbivanja ne ide vam u korist. Zato ne izazivajte partnera prepirkama i neutemeljenim sumnjama. Neka nadolazeći dani proteknu u veselju, a ne u svađi.

Zdravlje - Moguć je pad imuniteta, stoga je pravi trenutak da u ishranu unesete više namirnica koje obiluju vitaminima i mineralima. Jedite što više voća i kompota.

Najbolji dan: 25. decembar

Najlošiji dan: 22. decembar

rak
foto: Profimedia

Lav

Posao - Očekuje vas mnogo posla i prekovremenog rada. Zbog praznika žurićete da sve završite na vreme. Uzimajte češće pauze jer ćete se prilično umoriti, ali sve ćete završiti na vreme.

Ljubav - Osetite li da se u vašu vezu uvukla monotonija, budite konstruktivni i preduzmite nešto što će vas oboje animirati. Zajedno kitite jelku i ukrašavajte svoj dom.

Zdravlje - Mnogim ste ljudima na usluzi, mnogi vas traže i trebaju, što vas energetski prilično iscrpljuje.Potrudite se da se u vreme praznika što više odmorite.

Najbolji dan: 23. decembar

Najlošiji dan: 24. decembar

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

Posao - Marsov položaj zahtevaće veću aktivnost, možda uneti i manju zbrku u uobičajen ritam te u nekim situacijama povećati nervozu. No vaši su radni rezultati odlični!

Ljubav - Naklonjena Venera otvara vam put ka osećajnoj sreći. Uskoro biste mogli nekog upoznati, osobito ako se nađete u novom, većem društvu.

Zdravlje - Pripazite na probavu, masna hrana teško će vam pasti na želudac i izazvati razne tegobe. Pazite i na kičmu, mogući su bolovi u leđima.

Najbolji dan: 20. decembar

Najlošiji dan: 24. decembar

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Vaga

Posao - Često ćete kasniti s izvršavanjem poslovnih obaveza. Bitne odluke, kontakte s administracijom i potpisivanje dokumenata zasad radije odgodite.

Ljubav – Odnos s partnerom biće romantičan, ali na vašu inicijativu. Nove veze imaju sve šanse za uspeh, iako će se isprva razvijati sporo i platonski.

Zdravlje - Spremate li se na kakvo skijaško odredište, odabrali ste odlično razdoblje u kojem je dobar provod zagarantovan. No pazite se povreda i nezgoda!

Najbolji dan: 23. decembar

Najlošiji dan: 25. decembar

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

Posao - Budite odlučniji i ne obazirite se na govorkanja zavidnih i ljubomornih ljudi. Probleme ćete rešavati brzo pa ćete nadmašiti ostale kolege i još im stići pomagati.

Ljubav - Uspostavićete prijateljski odnos s partnerom i zakrpati rupe koje su onemogućavale dotok pozitivnih osećaja. Voljena osoba imaće sluha za vaše probleme.

Zdravlje - Bićete odlično raspoloženi pa ćete biti uvek tamo gde se nešto veselo događa, bilo da je to božićno slavlje ili nečiji rođendan. No skloni ste psihičkom umoru.

Najbolji dan: 20. decembar

Najlošiji dan: 19. decembar

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Posao – Sve se vrti oko finansija i na tom planu neće biti problema. Vaš ugled raste, a i sami ste sve sigurniji u sebe. Igrajte igre na sreću, mogući su mali dobici koji će vas razveseliti.

Ljubav - I dalje ste u stabilnom razdoblju koje prate nove ljubavi ili učvršćivanje postojećih veza i brakova. Partner će vas iznenaditi prekrasnim poklonom.

Zdravlje – U vreme praznika odlično ćete se osećati, ali pazite ako ste za upravljačem - vozite trezni! Psihofizički ćete biti u odličnoj formi i jako dobro raspoloženi.

Najbolji dan: 20. decembar

Najlošiji dan: 21. decembar

Strelac
foto: Profimedia

Jarac

Posao - Bićete originalni i kreativni. Bez teškoća ćete izlaziti na kraj s ljudima, bilo da je reč o klijentima, ssradnicima ili šefovima. Uspešno privodite poslove svom kraju.

Ljubav - Od partnera ćete primati ljubav i darove, a to će vas motivisati da i sami uzvratite na isti način. Samci bi se mogli naći u zagrljaju simpatije koju priželjkuju.

Zdravlje - Sa ovom nedeljnom nastupa olakšanje pa ćete sanirati postojeće tegobe. Vraćaju vam se optimizam i energija, sve ste društveniji i skloni zaljubljivanjima.

Najbolji dan: 20. decembar

Najlošiji dan: 22. decembar

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Posao - Bićete učinkoviti, marljivi i pouzdani. Šefovi će vam s poverenjem prepuštati zadatke i smatrati vas svojom desnom rukom. Neke će vam kolege na tome biti zavidne.

Ljubav - Skloni ste kritikovanju partnerovih postupaka i nespremni priznati svoje greške. Kod takvih stavova ne možete očekivati više niti od suprotne strane.

Zdravlje - Fizički ćete sve dobro podnositi, ali će vam u ključnim trenucima nedostajati psihičke izdržljivosti. Najbolje će vas okrepiti dobro i veselo društvo.

Najbolji dan: 23. decembar

Najlošiji dan: 24. decembar

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Posao - Naklonjeni Merkur istaknuće vaš poriv za aktivnim načinom života. Vaše reakcije biće agresivnije, a odluke hrabre. Ubrzano ćete privoditi poslove svom kraju.

Ljubav - Zahvaljujući vladavini Jarca možete očekivati lep razvoj događaja, od pomirenja, novih početaka do poznanstva koje se brzo može pretvoriti u čvrstu vezu.

Zdravlje - Pokušajte živeti što mirnije i bez većih uzbuđenja i stresova. Pazite se padova na klizavom ili mokrom tlu. Odmarajte se što više.

Najbolji dan: 25. decembar

Najlošiji dan: 21. decembar

ribe, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.m./24sata.hr)

Bonus video:

00:11

PRAVA GOZBA ZA PRINCEZU KATJU! Evo šta se sve našlo na TRPEZI Gobeljića kad je pevačica izašla iz porodilišta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track