MLAD MESEC U JARCU OD 2. JANUARA: Horoskop kaže da će Rak doživeti stres, a da Devicu očekuje SAVRŠENSTVO!
Foto: Shutterstock, Profimedia

astro prognoza

MLAD MESEC U JARCU OD 2. JANUARA: Horoskop kaže da će Rak doživeti stres, a da Devicu očekuje SAVRŠENSTVO!

Zanimljivosti -

Astrolozi smatraju da je svaka faza Meseca važna i posebna, kao i da njegova energija uvek donosi nešto novo u naš život. Prvi mlad Mesec u 2022. godini očekuje vas 2. januara i to u znaku Jarca.

Mlad Mesec uglavnom predstavlja simbol novog početka, ali od nas zahteva da se rešimo svih negativnosti i problema koji ne zahtevaju puno snage i energije. Preporučuje se da na ovaj dan zamišljate želje, planirate i vizualizujete piše Sensa.

Mlad Mesec u januaru 2022. odvija se u pragmatičnom znaku Jarca , tako da se njegovo jedinstveno duhovno značenje odnosi na izgradnju čvrste osnove za naše ciljeve - bićemo motivisani da ostvarimo mnoge stvari koje već odavno imamo na umu.

Mesec, Mlad Mesec
foto: Profimedia

Ovaj lunarni ciklus povezan je sa novcem ili poslom, ali u njemu ima i nečeg mističnog. Zato je važno da duboko kopate u sebi, zavirite u dubinu svoje duše i otkrijete da li zaista živite onako kako želite. Iako 1. januar može označiti početak nove godine, to je zaista samo još jedan dan — ali mlad Mesec 2. januara zaista će napuniti ovaj praznični vikend kosmičkom energijom novog početka.

horoskop, zodijak, horoskopski znaci
foto: Profimedia

Ovan

Mozete bezbedno da posvetite ovaj dan pravljenju planova za tekuću godinu. U ove planove, zvezde preporučuju da uključite značajne promene koje vam mogu dramatično promeniti život. Odredite koja vam je oblast života danas najvažnija i raazmisite o ovim promenama u njoj.

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Bik

Danas ce vaš dom imati veoma skladnu i prijatnu atmosferu. Dan se može nazvati odličnim jer postoje velike šanse da ispunite svoje iskrene želje. Ne bi trebalo da planirate ovaj dan za puno aktivnosti, najbolje je isplanirati odmor i izabrati mesto gde biste želeli da idete.

bik
foto: Profimedia

Blizanci

Danas možete postati osoba kojoj se poveravaju najintimnije tajne. Ovo može da vas iznenadi, ali budite strpljivi sa svojim najmilijima. Uveče je veoma dobro organizovati romantičnu večeru ili izaći na sastanak. Medutim, ako se danas upoznate, onda će vaša veza uglavnom biti zasnovana samo na fizičkoj privlačnosti.

blizanci
foto: Profimedia

Rak

Dan može biti stresan za vas, jer će vam odnos sa voljenom osobom biti na prvom mestu. Želećete nešto da promenite, ali kako do toga doći, biće nejasno. Gosti se mogu očekivati uvece, svakako iskoristite ovo. Susret sa prijateljima u velikoj meri će vam pomoci da oslobodite glavu opterećujućih misli.

rak
foto: Profimedia

Lav

Za vas će ovaj dan biti dan sumiranja vaših rezultata za prošlu godinu. Razmišljaćete o svom životu i sudbini, analizirati svoj rad i razmišljati o sredstvima koja su vam potrebna. Ova razmišljanja će vam biti veoma korisna i obećavajuća.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

Danas vam zvezde dozvoljavaju da sebi ništa ne uskraćujete. Dan će biti savršen, ma kako da ga provedete. Možete pozvati goste, posetiti dragu osobu ili otići na putovanje. Ljubavni sastanci će proći dobro, poznanstva će biti prijatna, velika je šansa da vam se ostvari neka želja.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Vaga

Danas vam zvezde predviđaju veselo društvo, što znači da ćete sami primati goste ili ćete biti pozvani na neku zabavu. Takođe, danas je veoma povoljno obavljati kućne poslove, idealno je otići u kupovinu. Danas možete računati na poklon od voljene osobe. Bićete posebno emotivni i romantični.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

2. januar je odličan za okupljanje sa prijateljima ili porodicom. Nemojte preopteretiti glavu obavezama, jer dan mladog Meseca je savršen za odmor. Ove nedelje očekuju vas iznenadenja od voljene osobe. Danas pokušajte da obnovite energiju!

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Danas ćete razmišljati o svom zdravstvenom stanju. Problemi sa njim se ne očekuju, ali ćete želeti da promenite način života i navike. Možda razmišljate o tome da započnete zdravu ishranu ili počnete da vežbate. Dobar je dan za izradu plana potrošnje za blisku budućnost.

Strelac
foto: Profimedia

Jarac

Dan će vam biti dobar, lepo ćete se provesti sa porodicom ili sami sa voljenom osobom. Možete zakazati odlazak u kupovinu da biste obnovili svoju garderobu ili potpuno promenili svoj imidž. Dan mladog Meseca od vas zahteva da malo više udovoljite sebi i svojim potrebama.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Danas samo zelite da ležite ispred televizora, da gledate serije u nizu i da ne radite ništa. Generalno, vaša porodica neće imati ništa protiv, ali uvek će biti nešto što će vam odvratiti pažnju. Možda je ovaj dan najbolje posvetiti sebi kako biste napunili baterije i imali više energije za radnu nedelju.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Vaši bliski ljudi ili prijatelji danas ce vam ponuditi šetnju ili izlazak. Koliko god da ste nevoljni - ne odbijajte - svideće vam se. Očekuje vas zabava, nova poznanstva i rasterečenje. Moguće je da ćete sa nekom osobom ukrstiti romantične poglede.

ribe, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Sensa)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track