VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO 8. JANUARA: Neki su u odličnoj kondiciji i očekuje ih NOVA veza, a Rakovi da pripaze na živce i stomak
Foto: Profimedia

astrologija

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP DO 8. JANUARA: Neki su u odličnoj kondiciji i očekuje ih NOVA veza, a Rakovi da pripaze na živce i stomak

Zanimljivosti -

Devicama je ovo idealna nedelja da razmisle o promeni karijere dok će Strelci svoj zarazni entuzijazam prenositi na svoje kolege. Neki su u odličnoj kondiciji, a Rakovi treba da paze na živce i probavu.

natalna karta, horoskop, astrologija
foto: Profimedia

Ovan

Posao - Otvaraju vam se povoljne poslovne kombinacije vezane uz inostranstvo. Ostvaruju se vaši raniji planovi, a možete računati i na potporu okoline u svojim poslovima. Koncentracija će vam biti odlična!

Ljubav - Ljubomora i erotičnost obojiće vaš odnos novom paletom osećaja. Vaša veza mogla bi se naći na klizavom terenu, a grešićete oboje. Zajednički pronađite snage za dalje, jer ćete u takvim naporima oboje ojačati.

Zdravlje - Dobro položeni Mars puni vas energijom pa ste fizički vrlo izdržljivi. No ostale planete upozoravaju na jačanje psihičkog umora, koji će vas ometati u ispunjavanju svakodnevnih zadataka. Treba vam što više sna.

Najbolji dan: 8. januar

Najlošiji dan: 6. januar

horoskop, bik, ovan
foto: Profimedia

Bik

Posao - Neko bi mogao uživati na vašoj muci i napredovati na temelju vaših zalaganja. To nikako nemojte dopustiti. Oprezni budite u kontaktima s novim ljudima, proverite njihove namere, ali ne preterujte u sumnjičavosti.

Ljubav - Slobodne će privlačiti osobe različitih kultura, jezika i običaja pa će se mnogi posredstvom interneta, čet - soba ili na putovanjima izvan zemlje, zaljubiti u stranca. U brakovima će biti nesporazuma, ali srećom prolaznih.

Zdravlje - Vladavina Jarca zaslužna je za vaše dobro raspoloženje i aktivan društveni život. Bićete okrenuti duhovnom i mnogo raditi na sebi. No nepovoljan Merkur upozorava na iscrpljenja i sklonosti virozama i upalama.

Najbolji dan: 3. januar

Najlošiji dan: 4. januar

bik
foto: Profimedia

Blizanci

Posao - U ovom tjednu očekujte povoljan razvoj na području financija, čemu razlog može biti širenje obima poslova ili ranija ulaganja. Možete očekivati potporu nadređenih u izvođenju svojih planova.

Ljubav - Druženje, izlasci i prijatelji bit će najbolji lijek za vaše ljubavne nedoumice. Ako ste sami, srest ćete osobu u koju ćete se zaljubiti. Seksualnost će vam biti istaknuta pa ćete najbolje komunicirati govorom tijela, zagrljaja i poljubaca.

Zdravlje - Vaša energija raste pa ste aktivni na mnogim životnim područjima. Malo kad ste umorni, a optimizam vam pomaže u svladavanju zapreka. No Mars u Strelcu može potencirati nemir, nesanicu i osećaj teskobe.

Najbolji dan: 5. januar

Najlošiji dan: 7. januar

blizanci
foto: Profimedia

Rak

Posao - Nećete se moći pohvaliti zavidnom radnom energijom. Prolazna netrpeljivost prema šefu ili kolegi, negativno će uticati na vaš radni učinak. Pojaviće se nove mogućnosti, ali ne trčite na prvu loptu.

Ljubav - Moguća je komunikacijska blokada s partnerom te poremećena ravnoteža između obostranih potreba i interesa i pronalaženje zajedničkog jezika. Ponekad je dobro malo popustiti i ne zahtevati previše. Nemojte svađom rešavati probleme.

Zdravlje - Bićete angažovani na mnogo strana, a najviše energije oduzimaće vam međuljudski odnosi. Bračne trzavice činiće vas neraspoloženima pa ćete morati strpljivo rešavati probleme. Čuvajte probavu i živce.

Najbolji dan: 6. januar

Najlošiji dan: 3. januar

rak
foto: Profimedia

Lav

Posao - U razdoblju ste kada će veoma važna biti naklonost javnosti, ugovori i zakonske mogućnosti. Ako ste javna osoba mogli biste doživeti neugodnost, trač ili nešto što može narušiti vaš ugled, popularnost.

Ljubav - Biće dana kada će vam biti potrebno više topline i nežnosti, a upravo će tada partner biti zauzet, odsutan ili posvećen poslu. Kada on poželi malo više bliskosti, vi ćete biti zauzeti nečim drugim. Pronađite ravnotežu i preuzmite inicijativu.

Zdravlje - Nećete se predavati lošem raspoloženju, a vedrinom i optimizmom uspešno ćete se braniti od raznih oboljenja. Ako ste tokom praznika nakupili koji kilogram viška, zdušno ćete se baciti na vežbanje.

Najbolji dan: 8. januara

Najlošiji dan: 5. januar

horoskop, lav
foto: Profimedia

Devica

Posao - Sunce u vašoj 5. kući moglo bi vas skrenuti s dosadašnjeg poslovnog puta i usmjeriti vašu energiju na neka nova područja, kao što su poslovi vezani uz odgoj dece, estradu, umetnost, sport i sl.

Ljubav - Imaćete jak predosećaj da vam predstoji sjajna ljubavna romansa ili uzbudljiva veza i nećete pogrešiti. Zvezde će vas zbližiti s novom simpatijom, a vezani će uživati u partneru koji će se pokazati smirenim, romantičnim i spremnim za razgovore.

Zdravlje - Češće ćete odlaziti lekaru, rešavati zdravstvene probleme, a neki će promeniti dosadašnju terapiju. Nepovoljan Marsov uticaj čini vas osetljivima na stres pa vodite računa o svom pritisku i srcu.

Najbolji dan: 3. januara

Najlošiji dan: 7. januara

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Vaga

Posao - Zaposlenima će vreme brzo prolaziti, a obaveze se neočekivano pojavljivati pa nastojite ne odgađati za sutra ono što možete učiniti odmah. Mogli biste češće odlaziti na poslovna putovanja.

Ljubav - Loše veze ispunjene nerazumevanjem možda neće izdržati teret nepovoljnih planetarnih uticaja. Koliko god vam bude teško što izlazite iz duge veze, imajte na umu i pozitivnu stranu - napokon ćete se osloboditi sputavajućih emocionalnih okova.

Zdravlje - Dobar Marsov uticaj daće vam obilje fizičke energije pa će vaša izdržljivosti i dobra forma biti zaslužni da bolje podnesete psihičku osetljivost. Iako ćete povremeno biti teskobni, ta će stanja biti prolazna.

Najbolji dan: 4. januar

Najlošiji dan: 8. januar

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Škorpija

Posao - Spoljne teškoće nisu toliko velike da bi vas sprečile u postizanju ciljeva, no računajte na smanjenu koncentraciju. Bićete nestrpljivi, skloni kritikovanju tuđih postupaka i nespremni priznati svoje greške.

Ljubav - Menjajte sebe i budite otvoreni za promene koje donose novi susreti. Verbalnom spretnošću i zanimljivim nastupom u društvu steći ćete naklonost suprotnog pola pa ćete biti u položaju izabrati osobu koja će imati razmišljanje slično vašem.

Zdravlje - Nećete imati većih zdravstvenih problema, a jedinu će vam neugodnost predstavljati povremene glavobolje i sklonost iscrpljenjima. Najviše će vas veseliti i puniti pozitivnom energijom večernja druženja i izlasci.

Najbolji dan: 6. januar

Najlošiji dan: 5. januar

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Posao - Krasiće vas i dobro raspoloženje pa ćete svoj zarazni entuzijazam širiti na radne kolege. Nadređeni će zapaziti vašu radnu motivisanost pa bi vam mogli dodeliti i zahtevnije radne zadatke.

Ljubav - Večernji izlasci biće izvor poznanstava i novog ljubavnog početka. Neki od vas mogli bi sresti uticajnu osobu koja će vam biti moralna i materijalna potpora. Usamljeni Strelci starije životne dobi mogli bi simpatiju pronaći u starom prijatelju/ici.

Zdravlje - U odličnoj ste kondiciji pa ćete se izvrsno snalaziti u svim sportskim aktivnostima, pa čak i onim najzahtevnijima. Zadovoljstvo će povećati i dobar razvoj poslovnih prilika, a vaš imunitet odolevati virozama.

Najbolji dan: 8. januar

Najlošiji dan: 7. januar

Strelac
foto: Profimedia

Jarac

Posao - Do izražaja će doći vaša komunikativnost i snalažljivost. Tačno ćete znati šta u svakom trenutku morate reći i od svojih sagovornika izvlačiti vrlo zanimljive informacije koje će vam koristiti u napretku.

Ljubav - Ljubavna energija struji svugde oko vas, na vama je samo da joj se prepustite. Vezanim Jarcima bi Venera u znaku mogla pojačati seksualne apetite. Biće svega - avantura i vanbračnih flertova. Uživaćete u dinamici i izgarati u strastima.

Zdravlje - Briga o zdravlju i spoljnom izgledu, biće visoko na vašoj listi prioriteta. Počet ćete redovito posjećivati fitness centar ili se ispuniti kroz neki drugi oblik rada na svojem tijelu.

Najbolji dan: 3. januar

Najlošiji dan: 8. januar

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Posao - Vešto i spretno iskoristićete sve talente kojima raspolažete. Razdoblje je pogodno za potragu za radnim mestom, unapređenje, pokretanje novih poslova i agresivnije osvajanje novog tržišta.

Ljubav - Razmislite o svojim postupcima, izgovorenim rečima i nestalnim osećajima. Igrajte tišu igru i ponašajte se malo mirnije od svoje stvarne prirode, jedino tako možete izbeći bračne svađe. Ne slušajte ogovaranja, nego ono što vam partner govori.

Zdravlje - Nemojte se prepuštati lenčarenju. Aktivan način života pomoći će vam da zadržite dobro raspoloženje. Opuštajte se tehnikama meditacije ili se dobro ispričajte sa prijateljem koji će znati saslušati ono što vas muči.

Najbolji dan: 4. januara

Najlošiji dan: 7. januara

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Posao - Odnosi saradnje i partnerstva iziskivaće promišljeni nastup. Biće dana kad ćete raditi pod pritiskom, možda čak i morati preuzeti na sebe tuđe poslove ili odgovornosti koje biste najradije izbegli.

Ljubav - Vaš doživljaj ljubavi i partnerskih odnosa biće intenzivan - svaki upućeni vam pogled, reč ili gest nosiće za vas lično, čak i skriveno značenje. Ljubavna zbivanja živjećete punim srcem i duboko proživljavati sve što vam bude događalo.

Zdravlje - Ako ste zanemarivali zdravlje i ignorisali određene simptome, sada biste se morali suočiti s istinom i nešto preduzeti. Nemojte toliko biti skloni samosažaljenju jer skoro sve fizičke bolesti dolaze kroz psihu.

Najbolji dan: 6. januar

Najlošiji dan: 5. sjanuar

ribe, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track