MISLILI SMO DA PLASTIČNI DEO U KUTIJI S PICOM SLUŽI SAMO ZA JEDNO Tiktoker pokazao TRIK šta još možete s njim! NASTALA OPŠTA SVAĐA
Foto: Printscreen/Tik Tok

tiktok

MISLILI SMO DA PLASTIČNI DEO U KUTIJI S PICOM SLUŽI SAMO ZA JEDNO Tiktoker pokazao TRIK šta još možete s njim! NASTALA OPŠTA SVAĐA

Zanimljivosti -

Društvena mreža Tiktok puna je ideja i saveta kada je reč o bilo kojoj sferi života.

Tako je tiktoker koji se potpisuje kao eliyoguy otkrio čemu u stvari služi plastični deo koji nam stigne sa picom. Sem što štiti picu da se ne zalepi za kartonsku kutiju prilikom dostave, ona ima još jednu namenu.

On da uz pomoć ovog malog plastičnog dela možete lako da odvojite komade pice jedno od drugog. Pica inače stiže u kutiji isečena, ali obično ponegde parčad ostanu malo slepljena jedno uz drugo, te je potrebno preseći ih.

Pokazao je čak kako se koristi mali alat za picu, uz poruku: "Koliko ste godina imali kada ste saznali čemu služi mali alat u kutiji za picu?".

Mnogi nisu znali da "stočić" može da posluži i za sečenje pice, što su priznali i u komentarima.

Ova objava pregledana je 12,7 miliona puta i mnogi su zaista iznenađeni onim što su videli, ali drugi odbijaju da poveruju u ovu namenu plastičnog dela.

"Taj stočić nije predviđena za to, nego da spreči da se kutija zalepi za picu", samo je jedan u nizu sličnih komentara, dok ima i onih koji kažu da "nikada u životu nisam video to u kutiji sa picom"

kurir.rs

Bonus video:

11:32

RECEPT ZA BRZO SPREMANJE NJOKA U PARADAJZ SOSU! Jedan trik će vam olakšati posao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track