DA LI VAS PARTNER ŠPIJUNIRA? Ova tri horoskopska znaka najčešće PRETRESAJU TELEFONE SVOJIH IZABRANIKA!
Foto: Profimedia

horoskop otkriva

DA LI VAS PARTNER ŠPIJUNIRA? Ova tri horoskopska znaka najčešće PRETRESAJU TELEFONE SVOJIH IZABRANIKA!

Zanimljivosti -

Ako i niste nikad pregledali partnerove poruke ili potražili nečije ime među mejlovima, verovatno ste barem bili u iskušenju; a astrolozi kažu da su neki horoskopski znakovi tome skloniji od drugih.

U maju 2020. Divors Magazin je sa stručnjacima Sajkik Vorlda sproveo anketu u kojoj je 2.112 učesnika odgovorilo na pitanje jesu li ikad pregledali mobilne i računare svojih partnera. Ti učescnici su zatim podeljeni prema svojim horoskopskih znakovima, a evo šta su saznali, koji znakovi špijuniraju više od drugih.

lav, horoskopski znak
foto: Shutter

Lav

Na prvom su mestu Lavovi kojih je čak 75 posto priznalo da povremeno proveri tajne svojih partnera. Pripadnici ovog vatrenog znaka rođeni su vođe i neće oklevati da preuzmu 'stvar u svoje ruke' ako misle da je ti potrebno. Budući da su Lavovi nezavisni i imaju harizmatičnu energiju, traže partnere koji odgovaraju njihovoj posebnosti i one koji mogu zadovoljiti njihove potrebe.

rak, horoskopski znak
foto: Shutter

Rak

Anketa je otkrila da 71 posto Rakova gleda mobilne i računare svojih partnera, što i nije neko iznenađenje jer taj vodeni znak ima tendenciju da obraća puno pažnje na ljude koje vole. Rakovi uživaju kad imaju 'stalnog saputnika' i romantični su, što može biti izazov za partnera koji želi malo privatnosti.

ribe, horoskopski znak
foto: Shutter

Riba

Na trećem mestu liste 'njuškala' su Ribe sa 69 posto, no kad ih jednom uhvatite u špijuniranju više to neće ponoviti i verovatno će iz toga naučiti lekciju. Vođene strašću i empatijom, Ribe često dopuste osećanjima da ih ponesu, zbog čega i imaju povremenu potrebu zaviriti u partnerovu intimu. - Lako im prevladaju emocije pa se Ribe često moraju prisiljavati da 'ostanu na zemlji' - piše Best Life Online.

Kurir.rs/S.M./Best life

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 30.12.2021.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track