MALI MILJAN SE IZVINIO MAMI: Ceo Instagram se istopio, a REGION ga zove SRCE MALO, dečak je totalni HIT! (FOTO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

slatko baš

MALI MILJAN SE IZVINIO MAMI: Ceo Instagram se istopio, a REGION ga zove SRCE MALO, dečak je totalni HIT! (FOTO)

Zanimljivosti -

Na Instagram stranici "Podgorički vremeplov" objavljena je fotografija jednog dečaka koji je napisao pismo izvinjenja svojoj mami jer joj je rekao ružnu reč.

Njegovo pismo je izazvalo veliki broj reakcija i komentara u kojima su ljudi bili oduševljeni njegovim postupkom i željom da ispravi svoju grešku.

pismo, pismo ljubavi, Dan zaljubeljenih
foto: Profimedia

Takođe ih je nasmejao i sadržaj pisma jer je u određenim delovima bilo zbunjujuće ko se kome tu izvinjava, ali može li mu se išta zameriti na nameri, dobroti i slatkorečivosti.

"Izvini, mama, što sam rekao onu ružnu reč. Mama, je li mi se izvinjavaš, ja tebi da. Izvini.

Za mamu od Miljana", glasilo je pismo.

Svakako je mnoge nasmejao deo u kojem pita mamu da li mu se izvinjava verovatno želeći da je pita da li prihvata njegovo izvinjenje, ali su, ipak, na kraju svi bili dirnuti njegovim postupkom.

"Dete je verovatno mislilo da li mu majka prihvata izvinjenje... Dusa mala osećajna", "On se izvinjava, i ustvari puta mamu da li prihvata izvinjenje, ali treba ukapirati!", glasili su neki od komentara u kojima je otklonjena zabuna ko bi i kome trebalo da se izvini, a mnogi su rekli da i majka treba da se izvini sinu jer je verovatno od nje čuo ružne reči.

"Ona njemu treba da se izvini ako je od nje naučio da psuje", "Treba i onda se izvini, te reči nije čuo od mene", pisalo je dalje u komentarima.

Na pismo nije ostala ravnodušna ni poznata crnogorska pevačica Danica Crnogorčević koja je napisala: "Jao, srećica mala. Pa on se njoj izvinio. Red je i ona njemu".

Ilustracija
Ilustracijafoto: Printscreen/Twitter

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

10:20

Snežana Dakić o društvenim mrežama i lajfkoučingu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track