VELIKI HOROSKOP DO 6. MARTA: Mars ulazi u znak JARCA, a evo šta to znači za VAS, treba dobro iskoristiti povoljne ASPEKTE!
Foto: Shutterstock

astrologija

VELIKI HOROSKOP DO 6. MARTA: Mars ulazi u znak JARCA, a evo šta to znači za VAS, treba dobro iskoristiti povoljne ASPEKTE!

Zanimljivosti -

Mars je ušao u znak Jarca 24. januara i kretaće se u ovom znaku do 6. marta. Ovaj aspekt biće veoma uticajan, a evo kakve promene i izazove sve donosi.

Jarac simboliše odlučnost, pribranost i koncentraciju svih resursa za postizanje cilja. Mars je planeta aktivnosti, upravlja akcijama i impulsima. U znaku Jarca, Mars će biti u egzaltaciji piše Sensa.

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Planeta u egzaltaciji nije kod kuće, već u poseti drugoj planeti, Marsu u Jarcu pod kontrolom Saturna, koji se kreće kroz Vodolije, gde ima status drugog vladara. Saturn pritom zadržava svoje jake kvalitete u Vodoliji i donekle ograničava, strukturira planetu Mars. Tokom tranzita Marsa kroz znak Jarca potrebna je disciplina, organizacija i tada će se ciljevi ostvariti.

Može se reći da je Mars gost u Saturnovoj kući – u Jarcu, a svojstva Marsa i Saturna su zapravo suprotna. Međutim, energija Marsa u Jarcu se manifestuje veoma jasno, jer Mars ovde raste, kontroliše svoju moć. Povljan uticaj tranzita Marsa u Jarcu pomoći će u ispoljavanju specifičnih talenata. Energična aktivnost i kvalitetno obavljanje posla daće opipljive, stvarne rezultate.

horoskop, jarac
foto: Profimedia

Tranzit Marsa u Jarcu je povoljan za aktivne ljude koji zaista imaju iskustvo i umeju da ga primene. Takođe, ovo je dobar trenutak za izradu strateškog plana razvoja poslovanja, za početak dugoročnih projekata… Ovo je vreme zdrave konkurencije, pobeđuje onaj ko poštuje zakon i postupa po pravilima.

Saturn je, s druge strane, struktura, sistem, birokratija, zakon i red. Stoga, sve ove tačke treba posmatrati, a onda će rezultat biti odličan za većinu slučajeva koji se razvijaju tokom ovog perioda. Energija Marsa u Jarcu može biti i konstruktivna i destruktivna, u zavisnosti od toga kako se koristi, kao i od toga gde se Mars nalazi u ličnom horoskopu.

- Od 26. januara retro-Merkur se vraća u znak Jarca i kreće se u ovom znaku do 15. februara. U tom periodu bićemo pod uticajem 4 planente- pored retrogradnog Merkura, tu su i Venera, kao i Pluton i Mars, što vam omogućava da dobijete stvarne rezultate od svojih napora.

- 4. februara Mars je u sekstilu sa Jupiterom – obe planete su u jakim statusima, delovanje ovog aspekta pruža odlične mogućnosti, pre svega za kulturni, intelektualni i društveni rast. 4. i 5. februar su odlični dani za preduzetnike, advokate, nastavnike, diplomate, naučnike. Za to vreme možete postaviti temelje za dalji prosperitet, napredovati u karijeri i profesionalnim aktivnostima, ali samo zahvaljujući sopstvenim naporima.

natalna karta, horoskop, astrologija
foto: Profimedia

Od 13. februara formira se konjunkcija Marsa i Venere u Jarcu, tačan aspekt je 16. februara, ali je do kraja meseca uticaj ovog aspekta veoma jak. Ovo je odlično vreme za lične i poslovne odnose, za planiranje zajedničke budućnosti ili razgovore o pitanjima saradnje. Parovi koji su dugo zajedno konačno će odlučiti da stupe u zvaničnu zajednicu.

- 23. februara Mars i Venera su u harmoničnom aspektu sa Neptunom – planetarni uticaji otvaraju mogućnosti za prosperitet i prodor ka uspehu, ispunjenju želja. Za ljude kreativnih zanimanja, poslednja nedelja februara odličan je period.

- Od 1. do 6. marta – Pluton će biti u konjunkciji sa Marsom i Venerom, a najjači uticaji aspekta su od 2. do 4. marta. U ovom periodu finansijska pitanja će ići svojim tokom, očekuje se profit. Venera izglađuje oštre trenutke veze dve sukobljene planete - Plutona i Marsa, balansira svaku tešku situaciju.

Posle teškog januara, februar i početak marta doneće mnogo prijatnih trenutaka i dostignuća.

- 6. Marta Mars i Venera prelaze u znak Vodolije i ujedinjuju se u prvom stepenu.

astrologija, horoskop
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Sensa)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track