PRVO JE PSUJE I NAZIVA KRMAČOM, A ONDA JE PUN LJUBAVI: Na Tviteru se pojavila BIZARNA poruka ozlojeđenog Srbina, komentari su HIT
Foto: Profimedia

ludilo mozga

PRVO JE PSUJE I NAZIVA KRMAČOM, A ONDA JE PUN LJUBAVI: Na Tviteru se pojavila BIZARNA poruka ozlojeđenog Srbina, komentari su HIT

Zanimljivosti -

Pojavom društvenih mreža ljubavni odnosi, odnosno veze su se zakoplikovale, ali možda u isto vreme i nekako postali jednostavnije. U prvomk slučaju jer je teško naći srodnu dušu (ako je tražite), a u drugom slučaju je jednostavno: posle nekoliko poruka uvidite sa kim imate posla.

Devojka je na Tviteru podelila zanimljivu sliku sa veoma čudnom porukom. Nije jasno da li je poruka upućena njoj ili nekoj drugoj devojci, ali je svakako neobična.

poruka, smešno, muškarac, besan
foto: Printscreen/Twitter

Dakle, momak je napljuvao osobu i svašta bi napisao, da bi joj rekao da je zove zbog naloga. Međutim, nije prošlo mnogo, pa joj je poslao i jedno "volim te".

Komentari ispod posta su bili brutalni.

- Volim te u istom danu kada i ova poruka očekivala sam bar dva meseca razlike ccc - piše jedna tviterašica.

Stvari su se onda dodatno zahuktale.

- Treba nam institucija koja bi ih po osnovu ovih poruka zatvarala par dana pa bi mu se zaključali svi kanali sami od sebe - napisao je jedan lik.

- Zatvarati nekoga zbog poruke u kojoj nema pretnje? Treba zatvarati takve kao ti i doživotno vam ukinuti internet... Kanceru društva - napao ga je drugi.

- Jeste teško kad se čovek pronađe - poentirao je prvi i onda je komunikacija prestala što je možda i bolje jer bi to bio još jedan rat tastaturama.

Komentari su se nizali, neke devojke su se kunule da se to i njima desilo, identično ili slično, drugi su pisali da se ovo uopšte nije desilo. Neki su podržavali momka. Bilo kako bilo, to je još jedna stvar sa društvenih mreža, ovog puta Tvitera koja je zabavljala ljude na ovaj ili onaj način.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track