TAKMIČAR SLAGALICE OPSOVAO USRED PROGRAMA?! Pogrešio u računanju, pa izgovorio nešto što je ZBUNILO gledaoce VIDEO
Foto: screenshot youttube/RTS Slagalica

ŠTA TO REČE?!

TAKMIČAR SLAGALICE OPSOVAO USRED PROGRAMA?! Pogrešio u računanju, pa izgovorio nešto što je ZBUNILO gledaoce VIDEO

Zanimljivosti -

U preksinoćnoj epizodi kviza "Slagalica", pobedu je odnela Marijana Milenković, koja se posle pobede u dva duela protiv Predraga Ivanovića tako plasirala u četvrtfinale ciklusa. Ipak, veću pažnju gledalaca privukao je njen protivnik svojom spontanom reakcijom tokom igre "Moj broj".

Naime, oba takmičara prijavila su tačan broj, a prvi je s računanjem počeo Predrag, koji je pogrešio u postupku, te krajnji rezultat nije bio onaj koji je takmičar prijavio. Umesto 681, dobio je 679.

Predrag je, uvidevši to, promumlao, te se i ne može najjasnije čuti šta je tačno rekao, ali njegova rečenica je zvučala ovako:

- Op, nešto sam se za**bô - izgovorio je, iako je izvesno da je rekao da se zabrojao. Ipak, njegova reakcija je privukla pažnju korisnika društvenih mreža, koji su se pitali da li su dobro čuli ono što je takmičar izgovorio.

Igru je potom preuzela njegova protivnica, pa je Predrag uvideo svoju grešku u računu.

Simpatičnim reakcijama, poput odmahivanja glavom, potvrđivanja tačnih odgovora i išćuđavanjem, Pregrag je, uprkos tome što iz duela nije izašao kao pobednik, prikupio simpatije publike.

Opisanu scenu možete pogledati u video prilogu.

(Kurir.rs/ L.S.)

Bonus video:

00:39

Izgleda kao dečija slagalica, a zapravo je nešto mnogo važnije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track