VOLE DA KOMANDUJU DRUGIMA I DA DOMINIRAJU: Proverite da li spadate u neki od OVA ČETIRI horoskopska znaka
Foto: Shutterstock

VOLE DA SU GLAVNI

VOLE DA KOMANDUJU DRUGIMA I DA DOMINIRAJU: Proverite da li spadate u neki od OVA ČETIRI horoskopska znaka

Zanimljivosti -

Sigurno je da svako od nas zna nekoga ko uvek želi da bude najbolji i da dominira u svakom području života. Ako se pitate šta ih čini takvima, astrologija bi mogla da ima ulogu u tome. Prema Pinkvilli, ovi horoskopski znakovi najviše vole da dominiraju.

Škorpija

Škorpije dobijaju užitak kada se ljudi oko njih osećaju pod njihovom dominacijom. Žele da pokažu svoju moć i osiguraju da ih svi vide kao šefa. Oni žude za nadmoći i nakon što to ostvare, to je za njih prava moć.

posao, razgovor, intervju
foto: Profimedia

Rak

Rakovi takođe vole da dominiraju nad drugima. To je uglavnom zato što su im potrebne godine da dođu do moćne pozicije, a jednom kada to učine, to im postane neodoljivo, stoga na kraju dominiraju nad svima.

Bik

Bikovi su ljubazni. Međutim, sve što im je potrebno da pokažu svoju dominaciju je iznenadni dolazak moći. Bik želi da bude siguran da ga shvataju ozbiljno i u potrazi za tim, na kraju dominira nad ljudima oko sebe. Međutim, ako to shvati, biće prva osoba koja će doći i izviniti se, ali retko kad shvati da je učinio nešto pogrešno pokazujući nepotrebnu dominaciju.

posao, radno mesto
foto: Profimedia

Vodolija

Vodolija je neko ko voli da dominira nad ljudima. Nije uvek u lošim namerama, već zato što želi da se stvari odvijaju glatko pod njenim vođstvom. Kao rezultat toga, mogla bi da ostavi utisak da je ponosna i arogantna osoba koja je puna dominacije.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

06:23

Etnolog i astrolog objasnili kako izbeći LOŠU karmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track