NJIH NE MOŽETE TEK TAKO DA PREVESLATE: Ova TRI horoskopska znaka su NAJINTELIGENTNIJA, a jedan je ozbiljan MANIPULATOR
Foto: Profimedia

ZVEZDE

NJIH NE MOŽETE TEK TAKO DA PREVESLATE: Ova TRI horoskopska znaka su NAJINTELIGENTNIJA, a jedan je ozbiljan MANIPULATOR

Zanimljivosti -

Ova tri horoskopska znaka teško ćete prevariti. Oni će prodreti u vaše namere vrlo lako. Jako su znatiželjni, sposobni i traže partnere slične sebi kako bi mogli s njima da vode inteligentne razgovore

Od malih nogu istraživači, znatiželjni Blizanci vole da ispituju svet oko sebe. Za njima ne zaostaje Škorpija, koja gotovo da nema stvari u koju se ne potrudi da prodre i pronađe smisao, dok Strelac ima sposobnost vrlo lako da proceni kakav je neko, a ovaj znak takođe krasi i mnogo naučnika.

Koeficijent Inteligencije, Inteligencija
foto: Profimedia

Blizanci

Znatiželjne prirode još od malih nogu, jako vole da istražuju i ispituju. S obzirom na to su veoma radoznali, zainteresovani su za puno stvari iz raznih područja. Umetnost ih veoma fascinira, pa su joj najčešće i naklonjeni. Blizanci su inteligentni, stoga njihova duhovitost i dovitljivost ne iznenađuje. To ih čini poželjnima u društvu, pa su uvek okruženi ljudima s kojima rado vode konstruktivne razgovore. U ljubavi takođe traže inteligentnog partnera, nekoga s kim će moći da pričaju o svemu i svačemu, jer ih prazne besmislene priče i razgovori nimalo ne ispunjavaju.

Škorpija

Niko nije toliko pronicljiv i nikoga ne krasi intuicija kao što je to slučaj kod Škorpije. Ne postoji stvar u koju oni neće pokušati da prodru. Krasi ih naglašeno "šesto čulo" koje ih tera da uvek u svemu pronađu dubinu. Skloni su da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ćete teško manipulisati jer su oni ti koji to u stvari rade, a vrlo lako otkriju tuđe namere.

Koeficijent Inteligencije, Inteligencija
foto: Profimedia

Strelac

Strelci su radoznale prirode poput Blizanaca. Imaju potrebu da uvek saznaju nešto više o nečemu. Ali, često deluju i prilično neozbiljno. Međutim, oni su i te kako pronicljivi i znaju da procene situaciju. Društveni su tipovi i znaju kako se ophoditi s ljudima. Lako će pridobiti simpatije na prvi pogled, posebno u novom društvu. A znaju i oni jako dobro da procene ljude. Među Strelcima ima dosta naučnika. Matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života, piše Atma.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track