OTAC MU JE BIO UBICA, A MAJCI JE UBRIZGAVAO HEROIN U VENE: Bivši robijaš na koga su pucali postao NAJPOZNATIJI MANEKEN na svetu!
Foto: Printscreen Instagram

RODITELJI NARKOMANI

OTAC MU JE BIO UBICA, A MAJCI JE UBRIZGAVAO HEROIN U VENE: Bivši robijaš na koga su pucali postao NAJPOZNATIJI MANEKEN na svetu!

Zanimljivosti -

Džeremi Miks, danas popularni model koji je nosio sve bitne brendove na Nedelji mode, nekada je bio poznat po tome što je završio u zatvoru zbog ilegalnog nošenja oružija.

Naime, ovaj model proslavio se kada su isplivale slike njegovog hapšenja, nakon čeka je nazvan najseksipilnijim zatvorenikom svih vremena. Njegove plave oči i prirodno tamniji ten prouzrokovale su da ga brojne pripadnice lepšeg pola vole uprkos njegovoj kriminalnoj prošlosti.

Ovaj plavooki lepotan postao je jedan od retkih zatvorenika kom su se vrata šoubiznis sveta širom otvorila, a da još nije ni izašao iz zatvora, a njegova popularnost rasla je iz dan u dan, pa su poslovne ponude opstale i dve godine kasnije, kada je konačno pušten na slobodu i krenuo da gradi manekensku karijeru.

Iako mu se sada život okrenuo naopačke, poznat je i ima lep život, Džeremi se i danas sreća tragičnog okruženja iz kog je potekao.

- Oba moja roditelja bili su zavisnici. Rodio sam se za zavisnošću od heroina jer ga je majka uzimala dok je bila trudna sa mnom. Moje je detinjstvo bilo jako mračno. Otac je ubio prijateljicu moje majke kad sam imao devet meseci. Tražio je majku i mene, a ona je bila jedina koja je znala gde smo. Kasnije je shvatio da smo unajmili stan iznad nje. Izbo ju je - prisetio se jednom prilikom Miks, pa dodao:

- Odrastati u takvom okruženju bilo je veoma teško. Ubrizgavao sam mami heroin kad sam bio dečak i štitio je od partnera koji su je zlostavljali. Morao sam brzo da odrastem, počnem da radim i donosim novac kako bismo imali šta da jedemo.

Kada je imao petnaest godina napustio je porodični dom i živeo je na ulici - iste godine pucali su na njega pet puta, a samo pukom srećom je preživeo. Ubrzo je završio u popravnom domu, a odatle ga je izvukla starija sestra koja ga je zakonski usvojila.

Ipak, bez obzira na to, on je nastavio stranputicom - pljačkao je, bavio se narkoticima i bio je član ulične bande, a u zatvoru je proveo više od deset godina u nekoliko navrata.

Hapšenje, koje je promenilo njegov život na bolje, dogodilo se 2014. godine zbog neovlašćenog posedovanja oružja.

- Jedino što me spasilo tad bio je sudija koji mi je smanjio kaznu sa 6 godina na 27 meseci. Rekao mi je da iskoristim mogućnost koja mi se pružila. Pomogao mi je na toliko načina - priznao je ovaj lepotan.

Pre dve godine je započeo svoj glumački put, i od tada se pojavio u nekoliko filmova, između ostalog i u projektu "Tajno društvo" Džamala Hila, koji je zasnovan na knjizi Mijaše Kolman, dok je danas uspešan glumac, maneken i ponosan otac deteta koje je dobio iz veze sa Kloi Grin.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja