ISKORISTITE POSLEDNJI ATOM SNAGE I ZAVRŠITE SVE OBAVEZE NA VREME: Ako ste preumorni, a čeka vas puno posla, isprobajte OVAJ TRIK
Foto: Profimedia

KORISTAN SAVET

ISKORISTITE POSLEDNJI ATOM SNAGE I ZAVRŠITE SVE OBAVEZE NA VREME: Ako ste preumorni, a čeka vas puno posla, isprobajte OVAJ TRIK

Zanimljivosti -

Novo istraživanje pokazalo je da postoji vrlo jednostavan način kako da pobedite umor, i rešite sve obaveze na vreme.

Samo jedna noć u kojoj ste loše spavali može poremetiti celi idući dan. Koncentracija brzo pada, teško je razmišljati, a može se javiti i glavobolja koja tek onda ne dopušta normalno funkcionisanje i završavanje radnih zadataka.

mršavljenje, umor
foto: Shutterstock

Ipak, kada se takva noć "zalomi", moguće je izdržati i novi radni da, pokazuje nova studija objavljena u časopisu "Human Relations". Važan je način na koji razmišljate, prenosi "MBG".

Iako pozitivne misli neće potpuno ukloniti umor i delovati magično, istraživanja su pokazala da i te kako mogu pomoći da prebrodite težak dan pun obaveza.

devojka, spavanje, posao, odmor, umor
foto: Profimedia

Umesto da mislite kako je celi dan promašaj, pokušajte da mislite da i dalje uspevate da funkcionišete na poslu, na fakultetu i sa ostalim obavezama.

Setite se da imate neograničenu sposobnost uma da ostanete zadovoljni i usredsredočeni. Još uvek možete sve da stignete do kraja dana, a onda obavezno idite ranije na spavanje.

(Kurir.rs/Večernji list)

Bonus video:

00:40

SINDROM HRONIČNOG UMORA: Simptomi koji ukazuju da bolujete od iscpljenosti (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track