MOLIM VAS ZA POMOĆ! Stranac okačio sliku BOJLERA i traži SAVET: Hteo sam da se istuširam u Srbiji, ali ima samo hladne vode...
Foto: Shutterstock

ŠTA DA RADIM?

MOLIM VAS ZA POMOĆ! Stranac okačio sliku BOJLERA i traži SAVET: Hteo sam da se istuširam u Srbiji, ali ima samo hladne vode...

Zanimljivosti -

Stranac koji je posetio Srbiju je noćas postavio čisti vapaj na mreže. Tačnije, ušao je u kupatilo i sve što je želeo bilo je da se okupa, a tople vode nije bilo. Skontao je da OVO sa slike treba da mu pomogne da dođe do tople vode, ali ne zna kako.

On je zato potražio pomoć na Reditu, uz reči:

- Možete li molim vas da mi pomognete. Jedan ujutru je i hteo sam da se istuširam u Srbiji, ali ima samo hladne vode i ovo ne radi ništa.

Malo je trebalo da se rasprava razvije u svim smerovima, ali najmanje u željenom, kako to obično biva.

- U Americi se ne koristi bojler, nema prekidača, nema ništa, bojler je povezan na strujno kolo i ima i svoj osigurač. Kad se jednom programira tako ostaje do zadnjeg dana, mislim da i ne vide bojler osim kad kupe nov da zamene stari. Imaš bojler na struju i bojler na gas. Za Amerikance mi smo u 19-om veku što se tiče načina života. Na žalost - napisao je jedan korisnik Redita.

Par finih ljudi je momku ostavilo uputstvo na engleskom kako se koristi bojler, ali bilo je more komentara koji momku koji je tražio pomoć na Reditu nisu bili od koristi, ali ostatku Srbije su makar smešni.

"A, pa ovo je bojler za hladnu vodu", "Vidi se da Tesla nije bio sa zapada ovi ne znaju ni prekidač za bojler da koriste", "On se ne javlja od kako je postavio pitanje. Nismo uspeli, izgleda zaledio se od tuširanja", "Mora li se svaki dan kupaš, zovi vodoinstalatera sutra", bili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:40

ŠTEDITE ELEKTRIČNU ENERGIJU: Dragoceni saveti kako da vam računi za struju uvek budu minimalni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track