HOROSKOP ZA MAJ! Izazovi su pred svima nama: Od poslovnih BRODOLOMA i AFERA, do proširenja PORODICE, samo 2 znaka imaće puno SREĆE
Foto: Shutterstock

horoskop za maj

HOROSKOP ZA MAJ! Izazovi su pred svima nama: Od poslovnih BRODOLOMA i AFERA, do proširenja PORODICE, samo 2 znaka imaće puno SREĆE

Zanimljivosti -

Ovaj mesec će obeležiti par bitnih aspekata. Venera, planeta ljubavi, lepote, blagostanja, ulazi znak Ovna 3. maja. Povoljno će uticati na znak Ovna i Strelca. Zatim 11. maja Jupiter, planeta prosperiteta i svega što donosi širenje više svesti, novca i putovanja, ulazi u znak Ovna. U toku meseca maja praviće blažu konjukciju, koja će sve dobro kod mnogih podržati i ublažiti loše. Blagi oprez 9. maja, kada Merkur kreće retrogradnim hodom.

OVAN

Posao

Konačno možete odahnuti nakon dosta turbulentnog perioda. Prosperitet, uspeh i zadovoljstvo je pred vama. Samo budite strpljivi. Bićete zadovoljni finansijskom situacijom. Rešićete mnogo toga što vas je opterećivalo.

ovan, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav

Mnogima dolazi srećan period na ovom polju. Moguća stabilizacija veza, ili ulazak u brak. Proširenje porodice. Ali sve što je bilo nestabilno, odbacite i sreća vam se smeši.

Zdravlje

Moguća prisutna nervoza, problemi sa zglobovima i koštanim sistemom još jedan period vas mogu opterećivati.

BIK

Posao

Može doći do bitnih promena. Iznenadnih događaja. Promene na polju karijere i ako vi to ne želite. Obratite pažnju na povećane troškove i generalno na finansije. Mnoge stvari će se rešiti u ovom mesecu.

bik, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav

Sve što nije bilo kvalitetno sada odbacite. Promene se dešavaju u ovom mesecu. Tako da do kraja meseca ili tačnije u drugoj polovini meseca očekujte stabilizaciju na ovom polju.

Zdravlje

Pojačana nervoza, više odmarajte i budite u prirodi.

Blizanci

Posao

Budite oprezni sa novcem i ulaganjima. Druga polovina meseca može vam doneti blagu uznemirenost i dekocentrisanost. Nije vreme za započinjanje novog posla. Oprez od izgovorene reči, i sukoba.

blizanci, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav

Mnogi će ući u paralelne veze. Mnogi ce sumnjati u svoje partnere. Situacija se popravlja krajem meseca i bićete emotivno ispunjeni. Nova poznastava i lepe emotivne poruke i reči će vas učiniti srećnim.

Zdravlje

Pojačajte imunitet. Obratite pažnju na hormonalni status. Druga polovina meseca vam vraća energiju.

Rak

Posao

Bićete pomalo napeti na ovom polju. Izbegavajte konflikte sa kolegama. Nije vreme za bitne promene na ovom polju.

rak, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav

Izbegavajte prevelika očekivanja. U prvoj polovini meseca moguće nezadovoljstvo na ovom polju. Druga polovina meseca može doneti neku lepu emociju sa osobom iz vašeg okruženja. I stabilnost svima koji su u braku ili vezi.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu. Moguće je prolazna napetost. Više odmarajte.

LAV

Posao

Prisutno je nezadovoljstvo. Moguće brige i prolazni stres. Druga polovina meseca vam donosi stabilnost i bolje finansije.

lav, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav

Ljubav vam je naklonjena u ovom mesecu. Moguća pojava vama bitne osobe iz prošlosti, ili kroz druženje. A nekima i neko u vezi sa karijerom. Zauzeti, sledi proširenje porodice ili planiranje zajedničkog života.

Zdravlje

Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem. Izbegavajte stres i više se krećite.

DEVICA

Posao

Oprez u svakom vidu partnerskih odnosa. Budite strpljivi u komunikaciji sa kolegama. Ništa ne menjate i ne ulazite u rizik.

devica, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav

Bićete harizmatični i zavodljivi. Mogućnost ulaska u tajne i paralelne veze. Budite strpljivi i ne izazivajte sumnje kod vaših partnera.

Zdravlje

Prisutna napetost, malaksalost, umor. Više se odmarajte i vreme provodite u prirodi. Radite sve što vam prija i vraća energiju.

VAGA

Posao

Moguće su promene na ovom polju koje će vam prijati i vremenom biti bitne. Svi koji se bave javnim poslom imaće prosperitet. Ostali, druga polovina meseca je stabilnija.

vaga, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav

Nova poznanstva, ljubavi i avanture su pred vama. Zauzeti oprez od prolaznih kriza u odnosu. Druga polovina meseca donosi stabilizaciju odnosa. Sve što je loše i što vam ne prija, kažite i promenite.

Zdravlje

Izbegavajte teške misli i ne dozvolite sebi da upadate u depresivna stanja. Opustite se, i više odmarajte.

Škorpija

Posao

Budite smireni i sve će ići po planu. Blagi oprez u drugoj polovini meseca. Ne ulazite u sukobe. Pomoć i uspeh vam stoje na ovom polju. Imaćete podršku i rešićete probleme koji su za vas promene nabolje.

škorpija, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav

Na ovom polju oprez od sukoba sa voljenom osobom. Ne ulazite u konflikte. Budite strpljivi, posebno u drugoj polovini meseca. Moguće upoznavanje zanimljive osobe.

Zdravlje

Prisutna napetost, oslobodite se stresa. Više odmora i kvalitetnog sna.

STRELAC

Posao

Sve ide po planu, vaše ideje ćete pretvoriti u realizaciju. Nekima mogućnost promene posla ili pronalazak bitnog. Finansije vam se povećavaju, bićete zadovoljni. Ako razmišljate o privatnom poslu, u ovom mesecu ga možete pokrenuti.

strelac, horoskopski znak
foto: Shutter

Ljubav

Ovo polje vam je naklonjeno, bićete ispunjeni ljubavlju, slobodni; predstoji vam mogućnost ulaska u vezu. Izlazite, družite se, zauzeti iamju mogućnost proširenja porodice i uživanje sa voljenom osobom.

Zdravlje

Stabilno, puni ste energije, krećite se i vi uživajte u stvarima koje vam prijaju.

JARAC

Posao

Mogući su povećani troškovi, mali problemi vezani sa fnansijama. Takođe, možete promeniti posao, u drugoj polovini meseca mnoge stvari na ovom polju će se stabilizovati.

Horoskop, Jarac
foto: Profimedia

Ljubav

Sve što nije bilo kvalitetno jednostavno ćete prekinuti i krenuti napred. Mogućnost vraćanja osobe iz prošlosti kao i upoznavanje nekog novog. Ali budite oprezni ovog meseca kada je ljubav u pitanju da se kasnije ne biste razočarali.

Zdravlje

I dalje je prisutan umor, pad energije, izbegavajte depresivna stanja. Više se krećite i vreme provedite u prirodi.

VODOLIJA

Posao

Stabilna je situacija, mogući su povećani troškovi; u drugoj polovini meseca situacija se popravlja i bićete zadovoljni svojim poslom i boljom finansijskom situacijom.

Horoskop, Vodolija
foto: Profimedia

Ljubav

Moguća je pojava bitne osobe u vašem životu, koju možete upoznati na kraćem putu i izletu. Zauzeti, oprez, u drugoj polovini meseca poboljšanje komunikaciju sa voljenom osobom i nemojte dozvoliti da dođe do nesuglasica.

Zdravlje

Problem sa koštanim sistemom, izbegavajte stres koliko je to moguće. Budite manje impulsivni. Iskoristite slobodno vreme za što više odmora.

RIBE

Posao

Možete doći u situaciju da razmišljate da li da prihvatite nešto novo što vam se nudi - odluku donesite krajem meseca. Oprez u komunikaciji sa kolegama. Kraj meseca donosi stabilizaciju na ovom polju.

Horoskop, ribe
foto: Shutterstock

Ljubav

Mogućnost pojave osobe koja će vam privući pažnju, ali ćete imati potrebu da emocije sakrijete od očiju javnosti. Ulazak u avanture i tajne veze mogu obeležiti ovaj mesec.

Zdravlje

Oprez kada je ishrana u pitanju. Moguće je pojava infekcija i blagih povreda.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 30.4.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track