PAŽNJA, MERKUR JE PONOVO RETROGRADAN: Ovih pet znakova će se u maju PREZNOJITI!
Foto: Profimedia, Shutterstock

ČUVAJTE SE NEPLANIRANIH TROŠKOVA

PAŽNJA, MERKUR JE PONOVO RETROGRADAN: Ovih pet znakova će se u maju PREZNOJITI!

Zanimljivosti -

Maj donosi neka zanimljiva kretanja planeta, a uz to se očekuju i pomračenje Sunca i retrogradni Merkur. Sve će to značajno uticati na svaki aspekt života, a pod posebnim uticajem će u sledećem mesecu biti finansije.

Ovan

Ovnovima se u petom mesecu, što se tiče finansija, savetuje oprez. Bilo da menjate siguran posao da biste postali frilenser ili da rešavate neke stare dugove, situacija će vam se činiti nestabilnom. Energija će vam sredinom maja zbog pomračenja Meseca biti niska, ali zapamtite da će sve nevolje ubrzo proći i da će krajem meseca sve izgledati mnogo bolje.

novac, Evri
foto: Shutterstock

Blizanci

Neočekivani troškovi koji će se dogoditi početkom maja nateraće Blizance na neka finansijska prilagođavanja. Srećom, Blizanci su po pravilu okruženi dobrim i velikodušnim prijateljima koji će im olakšati probleme s novcem. Osim toga, krajem meseca vam se otvaraju prilike za nove poslovne uspehe.

Rak

Rak je još jedan znak koji će se, silom prilika, morati da se uhvati u koštac s nepredviđenim troškovima, koji su u ovom slučaju vezani za okolinu, porodicu i prijatelje. Važno je da se s bliskim ljudima, s kojima Rakovi imaju odnos koji uključuje zajedničke finansije, sve jasno dogovori kako se novac ne bi upleo u druge aspekte odnosa.

novac, evri, pare
foto: Shutterstock

Strelac

Strelci, iako su vam finansije trenutno pod kontrolom, u maju ćete dobiti osećaj da možete i više. Savetujemo vam da uložite u dodatno obrazovanje i veštine koje bi mogle da se isplate i pre nego što možda mislite.

Jarac

Jarci u maju moraju da budu posebno oprezni jer je moguće da društveni i romantični aspekti života počnu ozbiljno da im utiču na finansije. Iako će se stvari početkom meseca činiti haotičnim, što može dovesti do nesmotrenih poslovnih odluka, situacija će se smiriti nakon pomračenja Sunca 16. maja.

(Kurir.rs/Index.hr)

57:16

Da li ste se ikada zapitali šta bi se desilo kada bi svi ljudi nestali s planete? Odgovor ne možete ni da pretpostavite!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track