JEDNOM SAM RAZMIŠLJAO O MOM ODVRATNOM KOLEGI! Muškarci otkrili svoje misli pre S*KSA: Evo koje su njihove najveće BRIGE!
Foto: Shuttertock

ZANIMLJIVO...

JEDNOM SAM RAZMIŠLJAO O MOM ODVRATNOM KOLEGI! Muškarci otkrili svoje misli pre S*KSA: Evo koje su njihove najveće BRIGE!

Zanimljivosti -

Iako žene važe za pol koji previše detaljiše, analizira, obraća pažnju na stvari koje samo njima ne mogu da promaknu, i muškarci vode računa o sitnicima kojih niste ni svesni.

Da li ste se ikada zapitali o čemu razmišljaju pre prvog intimnog odnosa sa vama? Viđate se neko vreme, izlazite zajedno, a onda je došao trenutak da ukrstite svoje veštine u krevetu.

Seks
foto: Shutterstock

Kako prenosi "Mondo", neki muškarci su otkrili šta im se tada mota po glavi, mada bi slobodno mogli da kažemo da su zapravo otkrili kako izgleda njihova priprema. Ovo su njihove izjave:

  • To popodne odvojim za čišćenje, a ako sam baš zagrejan, otići ću i ranije sa posla. Ne želim da otvori ormar i kaže: 'Šta dođavola ove osušene špagete rade na podu?'
  • Pazim da mi soba bude čista, ali nije sad da treba da izgleda kao ljubavna palata. Da li imam sveće i cveće? Ne, tako izgleda da se previše trudim.
  • Gledam da imam prezervativ. Nema ništa gore od toga da petljaš okolo u potrazi za prezervativom kada se spremaš da imaš se*s, posebno kada si prvi put sa nekim. Izgledaš kao idiot.
  • Vodim računa da se ne uzbudim preterano. Jednom sam razmišljao o mom stvarno odvratnom kolegi sa namerom da se usporim. I uspelo je.
  • Samo želim da budem okupan i namirisan. Mislim da to zapravo ostavlja najveći utisak - lična higijena.
  • Previše se opteretim da li ćemo se poklopiti u svemu tome, da li volimo iste stvari i nikako ne želim da uradim nešto što joj ne prija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Vasa Micić posle finala peva narodnjački hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track