POČELA JE VLADAVINA BLIZANACA, OČEKUJE NAS BAŠ ZANIMLJIV PERIOD: Ako ste rođeni u ovom znaku, najbolje se slažete sa NJIMA!
Foto: Profimedia

astrologija

POČELA JE VLADAVINA BLIZANACA, OČEKUJE NAS BAŠ ZANIMLJIV PERIOD: Ako ste rođeni u ovom znaku, najbolje se slažete sa NJIMA!

Zanimljivosti -

Počela je vladavina Blizanaca koja će trajati do 20. juna. Blizanci su vazdušni znak koji podržava komunikaciju i samoizražavanje. Vladavina Blizanaca predstavlja moćno vreme da radimo na izražavanju naših misli i osećanja, podelimo našu priču i postanemo bolji slušalac.

blizanci
foto: Profimedia

Energija Blizanaca je takođe veoma društvena i odlično je vreme da se okružimo sa bliskim ljudima sa kojima možemo da se zabavljamo, sa onima koji nam donose lepu energiju i čine da budemo srećni.

Povezivanje sa drugima može obogatiti naše živote i naše duše, pa provodite vreme sa prijateljima ili preduzmete korake da stvorite zajednicu u svom životu. Na dubljim nivoima, Blizanci nam takođe pomažu da izgradimo most sa svojom dušom, da dublje i bolje upoznamo svoje "unutrašnje ja".

Horoskop
foto: Shutterstock

Blizanci nas podsećaju koliko je važno da se posvetimo i negovanju svog tela, kao i negovanju duše - nijedna strana ne treba da bude zapostavljena. Ako ste se borili da prihvatite životne događaje ili da stvorite ravnotežu između bilo koje od ovih strana, možda će vam Sunce u Blizancima doneti tu željenu harmoniju i važne uvide.

Kao vazdušni znak, energija Blizanaca uvek šalje inspirativne ideje, pa budite sigurni da vam je um čist kako biste ideje usvojili i dobro iskoristili. Merkur koji je vladajuća planeta Blizanaca biće retrogradna. To može dovesti do toga da se osećamo mentalno maglovito, pomalo zbunjeno ili nesigurno. Možemo naići na greške ili osećaj da stvari jednostavno ne mogu da idu kako treba!

horoskop, blizanci
foto: Profimedia

Ako se nešto od ovoga pojavi pod retrogradnim stanjem, to je naš znak iz Univerzuma da zastanemo, proverimo sami sa sobom i pokušamo da se fokusiramo na ono što je jasno, a ne na ono što nije.

U stvari, odličan savet za kretanje kroz neizvestan period svog života je da se fokusirate na ono u šta ste sigurni, umesto da se izgubite ili zarobite u svim detaljima u koje niste sigurni. posebno tokom sezone Blizanaca može usporiti stvari i stvoriti osećaj tromosti. Budite strpljivi, verujte toku Univerzuma i znajte da će se pravi odgovori otkriti vremenom.

Mesec, Mesečeve mene
foto: Profimedia

Sezona Blizanaca 2022. godine donosi i mlad Mesec u Blizanacima 30. maja, što će pomoći da se zatvori portal pomračenja sa kojima radimo od kraja aprila. Energije bi trebalo da počnu da se slažu u ovom trenutku, i možda ćemo početi da osećamo malo više stabilnosti, posebno oko bilo kakvih transformacija koje su se desile.

Super pun Mesec u Strelcu 14. juna takođe će nam osvetliti stvari, pomažući nam da se suočimo licem u lice sa dubljom i višom istinom. Kako se sezona Blizanaca bliži kraju 20. i 21. juna, doživećemo pomračenja, snažnu prekretnicu u godini koja bi trebalo da donese dobrodošlu promenu u energijama.

Evo šta kaže horoskop, koi znakovi zodijaka se najbolje slažu sa Blizancima:

Blizanci i Vaga - Idealno podudaranje

Vaga I Blizanci spadaju u veoma socijalno osvešćene vazdušne znakove. Vaga urođeno razume šta je Blizancima potrebno da bi se osećali usredsređeno: znaju kako da ih stimulišu da budu još bolji, kako da im pomognu da se povežu sa drugima I kako da raazvijaju svoje ideje. Oba znaka su svesni sebe I svoje pojave, deluju kao bezbrižni romantičari. Ova dva znaka mogu da imaju savršenu vezu.

horoskop, vaga
foto: Profimedia

Blizanci i Vodolija - Idealno podudaranje

Ovo je jedan od najprirodnijih parova koje možete zamisliti, jer su oboje humani, društvena i mentalno jaki. Ipak, uprkos ovim sličnostima, Vodolija je fiksni znak vazdušnih znakova, tako da oni imaju tendenciju da se zakopaju u mestu gde su, kao i sa svojim stavovima, dok Blizanci žele da zadrže pravo da promene stvari u trenutku. Ovaj par može da ostvari skladnu vezu ako oboje budu otvorenog uma i prihvate ekscentričnost druge strane.

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Blizanci I Lav - Idealno podudaranje

Lav I Blizanci mogu da čine dobar spoj. Ponosni i razigrani Lav ima tendenciju da bude optimističan, poletan, radoznao i zaljubljenik u život – a to isto krasi i Blizance. Iako bi se mozak Blizanaca koji je previše posvećen analizi mogao sukobiti sa Lavom koji odmah kreće u akciju, bez mnogo razmišljanja-ovaj par ima dobre šanse da uspe.

horoskop, lav
foto: Profimedia

Najveće neslaganje: Blizanci sa Devicom i Blizanci sa Ribama.

(Kurir.rs/Sensa)

Bonus video:

08:51

NA MORE NISMO IŠLI 10 GODINA, ALI NE ZBOG FINANSIJA Nekada je ovo zanimanje cvetalo, a SELO MODRICA BILO JE SINONIM ZA STARI ZANAT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track