GAZDA NA PRIMORJU ZA OVAJ POSAO DAJE 165.000 DINARA! Nikad ne biste pogodili o čemu se radi: Da li biste vi TO radili? (ANKETA)
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

GAZDA NA PRIMORJU ZA OVAJ POSAO DAJE 165.000 DINARA! Nikad ne biste pogodili o čemu se radi: Da li biste vi TO radili? (ANKETA)

Zanimljivosti -

Potražnja za radnom snagom, angažovanom privremeno, postala je ozbiljan problem uoči turističke sezone u Hrvatskoj koja je uveliko u jeku: iako su lokalci mislili da će imati više vremena za kupanje i sunčanje "u samoći", prevarili su se.

Atina, plaža, mere
foto: Profimedia

Turisti naviru svaki dan, sa svih strana, pa su poslodavci - vlasnici apartmana i ugostiteljskih objekata, primorani da izdvoje veće sume novce kako bi pronašli (mlade) ljude spremne za rad.

Za sezonske poslove, poput onih u ugostiteljstvu ili hotelijerstvu, nude čak plate u "doktorskom rangu".

Tako se u jednoj grupi za traženje posla pojavio zanimljiv oglas za koji, doduše, nije provereno da li je šala ili ne - ali on je tu, regularno. Poslodavac traži osobu za pečenje palačinki, a zarada je - 10.000 kuna ili oko 156 000 dinara, piše Slobodna Dalmacija.

Hrvatska, palačinke
foto: Profimedia

- Tražim radnicu za rad u sezoni (pečenje i prodaja palačinki) na plaži Strozanac-Podstrana. Super uslovi, plata 10.000 kuna - piše u oglasu u kojem je naveden i broj telefona osobe koju treba da kontaktirate ako želite ovaj posao.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

03:32

PALAČINKE PLIVALE U MASTI: Kuvar Raša sve UPROPASTIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track