KO JE OBDAREN, SAMO NEKA IZVOLI! Traže se MUŠKARCI sa veoma VELIKIM penisom za novi dokumentarni film. IMA LI VAS?
Foto: Shutterstock

Regrutacija

KO JE OBDAREN, SAMO NEKA IZVOLI! Traže se MUŠKARCI sa veoma VELIKIM penisom za novi dokumentarni film. IMA LI VAS?

Zanimljivosti -

Muškarci sa izuzetno velikim penisima se regrutuju od danas za novi dokumentarac koji će detaljno da analizira često skrivene probleme kod muškaraca zbog njihove dobre opremljenosti.

Kasting je raspisan na Lost in TV, na njemu mogu da se pojave učesnici koji su stariji od 18 godina, bilo koje seksualnosti ili etničke pripadnosti. Važno je samo da imaju veliki penis!

Penis
foto: Profimedia

Poziv za učešće u dokumentarnom filmu glasi:

- Nedavna anketa je pokazala da skoro polovina muške populacije želi da ima veći penis. Dakle, veći penis, bolji život, zar ne? Pa, ne uvek...“

Novi dokumentarac koji će, pretpostavlja se, biti gledan širom planete, osvrnuće se na probleme i problemčiće koji svakodnevno prate pripadnike jačeg pola sa veoma velikim penisom. Analiziraće se kako to utiče na sve aspekte njihovog života, uključujući i seksualni život, ali i kako pomoći onima kojima je pomoć zbilja meophodna.

Krastavac
foto: Shutterstock

Dokumentarni film kreira producentska kuća Spun Gold, čuvena po emisijama "The Real Full Monti" za ITV, kao i po seriji volite svoju baštu, odnosno dokumentarnim filmovima kao što su najluksuzniji britanski hoteli i Moja prva trojka (zna se šta to znači).

U ovoj kući kažu da žele da razgovaraju sa ljudima bez obzira odakle su, a imaju i pozitivna i negativna iskustva zbog toga što im je ona stvar velika.

Inače, prema studiji objavljenoj u časopisu BJU International u kojoj je učestvovalo 15.521 muškarca širom sveta, ustanovljeno je da je prosečna dužina penisa u erekciji 13,12 cm i 11,66 cm u obimu. Kada je "stvar“ opuštena, prosečna dužina je 9,16 cm rastegnuta.

Krastavac, Penis
foto: Shutterstock

Kakvo je stanje kod vas?

Kurir.rs / Joe

Bonus video:

03:47

Tamara i Emir proslavili rodjenje cerke Ariane

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track