NAKON INFARKTA SRCE MU NIJE RADILO 45 MINUTA: Bio je KLINIČKI MRTAV, ugledao je SVETLO, a onda mu se ukazala OVA ŽENA!
Foto: Printscreen Yt

NEVEROVATNA PRIČA

NAKON INFARKTA SRCE MU NIJE RADILO 45 MINUTA: Bio je KLINIČKI MRTAV, ugledao je SVETLO, a onda mu se ukazala OVA ŽENA!

Zanimljivosti -

Brajan Miler iz Ohaja doživeo je infarkt usled kojeg je bio klinički mrtav 45 minuta. Doktori su na sve načine pokušavali da ga ožive, reanimirali su ga čak četiri puta i tek poslednji put njegovo srce je ponovo počelo da radi.

Srećom se sve ubrzo vratilo u normalu i prestanak rada srca nije ostavio nikakva oštećenja. Posle doživljenog šoka, ispričao je svoje iskustvo o tih 45 minuta kliničke smrti.

Klinička smrt
foto: Profimedia

Priseća da je video blještavo belo svetlo i kaže da je hodao stazom prekrivenom cvećem, a onda je ugledao svoju preminulu taštu, koja mu je rekla da se vrati u svoje telo.

Miler kaže da je pored tašte bio i njegov tast, koji je takođe preminuo, a koji mu je mahnuo i rekao mu da se vrati jer "ima još stvari koje dole treba da obavi".

Smrt, Klinička Smrt, Svetlost
foto: Profimedia

- Jedina stvar koje se sećam, video sam svetlost i počeo sam da hodam ka njoj. Moja tašta je bila prelepa kada sam je video, kao prvog dana kada sam je upoznao i izgledala je veoma srećno. Uzela me je za ruku i rekla: "Nije tvoje vreme, ne treba da budeš ovde. Ima još stvari koje treba da obaviš" - seća se Brajan.

Medicinska sestra koja je tada radila u bolnici rekla je da je prava sreća što je srce bilo bez funkcije 45 minuta, a da to nije ostavilo nikakve posledice.

Brajan, s druge strane, kaže da mu je ovo iskustvo promenilo mišljenje o životu posle smrti i sada je ubeđen da život posle smrti postoji.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

04:04

U SAMO NEKOLIKO KORAKA MOŽETE NEKOME DOSLOVNO SPASITI ŽIVOT Ovo su koraci kako da pomognete osobi koja je doživela INFARKT

09:28

SA 15 GODINA SAM KRENUO DA SE DROGIRAM, SA 17 POSTAO NARKOMAN! Laća otkrio ŠOK detalje o paklu zavisnosti, spomenuo i SMRT BRATA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track