SVI NA SELU IMAMO OVE OPANKE, A ONE DANAS VREDE I DO 170 DOLARA: Brendovi prodaju unapređenu verziju opanaka po PAPRENIM CENAMA!
Foto: Printskrin

opanci zlata vredni

SVI NA SELU IMAMO OVE OPANKE, A ONE DANAS VREDE I DO 170 DOLARA: Brendovi prodaju unapređenu verziju opanaka po PAPRENIM CENAMA!

Zanimljivosti -

Nekako smo preživeli papreno skupe torbe nalik na plastične kese iz supermarketa, gumene papuče na štiklu, ponovo popularne cegere koje su nekada naše bake nosile za voće i povrće sa pijace, ali opanke od 170 dolara - teško. Doduše, nije reč o gumenim opancima, već kožnim, pa je možda otud i ova cena, prenosi Blic.

Na zvaničnom sajtu brenda koji prodaje ove cipele naravno da ne piše da su opanci, jer nisu, već je reč o kožnim cipelama koje daju ženstveni izgled i nude izuzetno dobru stabilnost zahvaljujući uskom remenu na boku, od visokokvalitetne kože koja se može pohvaliti prirodnim, rustičnim izgledom.

Međutim, i pored ovog opisa, ekipa sa Tvitera vidi jedino opanke na ovoj fotografiji.

Pa tako, čim je ovaj tvit objavljen, komentari su krenuli da pljušte.

"Imam i ja, gumene za 700 dinara, ne vidim razliku", "Šta uradi, sada će da dignu cenu opanaka na 30 evra", "Fabrika iz Pirota pravi opanke za ceo svet, možda su i ovi njihovi", "I ovo nam ukradoše, nismo patentirali", "Ovo je smejurina", bili su samo neki od komentara na Tviteru.

(Kurir.rs / Blic.rs)

Bonus video:

01:07

Tuča migranata Subotici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track