TAKVE OČI NIKAD NISAM VIDEO, DRUGARICA JE IMALA ŠIŠKE: Zaljubio se u devojku s Exita, a ne zna kako izgleda! Hit oglas ruši mreže
Foto: Zorana Jevtić

OČAJNIČKI ŽELI DA JE UPOZNA

TAKVE OČI NIKAD NISAM VIDEO, DRUGARICA JE IMALA ŠIŠKE: Zaljubio se u devojku s Exita, a ne zna kako izgleda! Hit oglas ruši mreže

Zanimljivosti -

Jedan mladić postao je pravi hit na društvenim mrežama kada je s profila Lazar Hrebeljanović u jednoj Fejsbuk grupi objavio da traži devojku koju je video na Exit festivalu u Novom Sadu prošlog vikenda.

Exit
foto: Zorana Jevtić

"Zamolio bih da mi se javi devojka s Latino stejdža ukoliko je ovde u grupi. U nedelju, poslednji dan, između dva i četiri sata posle ponoći smo se gledali i ja sam bio očaran njenom lepotom, valjda sam iz toga razloga pamet izgubio, pa se nisam upoznao. Siguran sam da ako je ovde u grupi zna o kome se radi, okretao sam se par puta ne bih li se uverio, ali ono u životu svom nisam doživeo. Bila je s prijateljicom koja je i sama shvatila o čemu se radi, tako da, ako je možda ona ovde u grupi, molim da se javi, da me spasi ove tuge. Drugarica je imala šiške i crnu kosu, a devojka koju tražim oči kakve za života nisam video, gde od očiju, ništa drugo ni nisam. Bila je blago našminkana i imala je one šljokice. Hvala i svako dobro", glasi njegova objava koju je preneo 24sata.hr.

Mnogi su bili oduševljeni ovom objavom, a posebno devojke koje su se u komentarima pozitivno izrazile o celoj situaciji, poželevši ovom dečku svu sreću u potrazi.

Exit, Egzit Festival
foto: Zorana Jevtić

"Ja se izvinjavam, smešno je, ali je toliko divno da, dečko, želim ti svu sreću da je nađeš! Toliko ljubavi nisam videla odavno, osim u ovoj objavi", napisala je jedna devojka, dok su ga drugi kritikovali.

"Tuguješ, a ne znaš ni kakva je kao osoba. Da si je bar upoznao, popričao s njom, pa zaboravio da pitaš za broj, OK... Ali ovako, patiš za fizičkim izgledom neke osobe koja ko zna odakle je i ko zna da li bi i htela da te bliže upozna. Ma hajde... To nije patnja", oštra je komentarisala jedna osoba.

U svakom slučaju, objava je privukla veliku pažnju, a u komentarima su se nizale i šale na račun dečka i njegovog zavođenja.

"Kako Novosađanin muva devojku na moru? Sedam dana je gleda i osmi dan ide kući", našalio se sa njim jedan sugrađanin.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:56

VI STE NEVEROVATNI Pevač Sabatona održao emotivni govor: Jedva čekamo da se vratimo u Novi Sad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track