ZAVALILA MU ŠAMARČINU USRED PRENOSA UŽIVO: Novinarka izgubila živce i odalamila dečka da je sve pucalo! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

au

ZAVALILA MU ŠAMARČINU USRED PRENOSA UŽIVO: Novinarka izgubila živce i odalamila dečka da je sve pucalo! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Maira Hašmi, pakistanska novinarka, pre neki dan je izgubila strpljenje sa dečakom i, na opšte iznenađenje gledalaca, ošamarila ga je.

Hašimi se pojavila uživo okružena mnogim ljudima, a eksplodirala je nekoliko trenutaka nakon što se nečija ruka pojavila u kadru.

Iz snimka nije sasvim jasno da li je bila dečakova, a Hašimi je na Tviteru posle incidenta napisala da taj mladić jednostavno nije mogao da se urazumi.

"Taj dečak je stalno uznemiravao porodicu koja je tu stajala. Prvo sam ljubazno pokušala da mu objasnim da je njegovo ponašanje pogrešno, da uznemirava ove ljude, ali je odlučio da ignoriše moju molbu da prestane. Štaviše, nastavio je da maltretira tu porodicu i zato sam odlučila da njegovo ponašanje više ne treba tolerisati“, napisala je ona na Tviteru.

Njene rečenice izazvale su oprečne reakcije, pa joj je jedan od korisnika te društvene mreže rekao da je dobro prošla i da je trebalo da mu da još jednu poučnu.

Međutim, bilo je i onih koji su se zauzeli za dečaka, pa je izvesna Alizba dodala: "Nasilje nije rešenje. On je maloletan i odrasla osoba nema pravo da ga ošamari".

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track