EVO KAKO MOŽETE DA PUTUJETE POTPUNO BESPLATNO: Devojka proputovala svet, a nije potrošila NI DINARA! Otkrila kako joj to uspeva
Foto: screenshot/Tiktok

VOLONTIRANJE I UŽIVANJE

EVO KAKO MOŽETE DA PUTUJETE POTPUNO BESPLATNO: Devojka proputovala svet, a nije potrošila NI DINARA! Otkrila kako joj to uspeva

Zanimljivosti -

Gotovo da nema osobe koja ne voli putovanja, ali jedini problem je što ne može svako da ih priušti.

Međutim, jedna iskusna putnica koja na TikToku često objavljuje kratke putopise, utiske sa putovanja i savete, otkrila je "caku" koja joj pomaže da putuje besplatno. Njen savet jeste koristan za mnoge, ali nije baš za svakoga...

Devojka po imenu Eli je u videu otkrila kako uspeva da plati sebi silna putovanja po svetu, a tajna je u aplikaciji Worldpackers.

putovanja
foto: screenshot/Tiktok

Eli objašnjava da ova aplikacija prikazuje iskustva "širom sveta", gde putnici mogu da rade u zamenu za smeštaj i hranu.

"Funkcioniše tako što jedan deo dana radite volonterski, a oni vam zauzvrat daju smeštaj i hranu. Na aplikaciji vidite koliko sati nedeljno treba da radite i šta se od vas tačno očekuje da radite. Piše vam i šta dobijate u zamenu za taj rad", kaže tiktokerka.

Ona je video završila podelivši iskustvo koje je tek očekuje - preko aplikacije je zakazala boravak u Gvatemali, gde će neko vreme živeti na jahti.

@travelswithels The best travel hack? link to @Worldpackers in my bio #travel #cheaptravel #traveltok #fyp ♬ Afraid To Feel - LF SYSTEM

Eli je u komentarima dodala i da je aplikacija besplatna za skidanje, ali se zatim plaća godišnje članstvo od 40 dolara, nakon čega možete da koristite aplikaciju neograničeno tokom te jedne godine.

Mnogi nisu bili baš oduševljeni ovim Elinim savetom, ističući da to i dalje nije besplatno jer "ipak morate da platite troškove putovanja", ali drugi kažu da je to "veoma pametno" i dodaju da "jedva čekaju da probaju".

(Kurir.rs/ Mondo)

01:43

KARAVAN EMISIJE MAJKE I SNAJKE KREĆE PUT BORA I JAGODINE: Nastavlja se putovanje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track