01:48

PLAVUŠE KOJE SU RAZBESNELE SRBIJU NASTAVLJAJU: Ako dečko nema ajfon, 0 je!

part II

PLAVUŠE KOJE SU RAZBESNELE SRBIJU NASTAVLJAJU: Ako dečko nema ajfon, 0 je! Ali izjavom o DRŽAVNOM fakultetu šokiraće mnoge (VIDEO)

Zanimljivosti -

Izgleda da se plavušama koje su isprovocirale mnoge na Tik Toku izjavom da muškarci koji ne voze auto preko 6.000 evra nisu zanimljivi, svidela slava, pa iako je nastalo 1.000 reakcija, uglavnom loših, na njihov sadržaj, nastavile su sa trendom ocenjivanja muškaraca.

vanja va, plavuše tik tok
foto: tik tok printscreen

U novom snimku, muškarac je 0 ili ima lošu ocenu ako ima android telefon, igra folklor ili svira flautu. Ako ima "tatine pare", ok je, ali samo ako je milioner, kažu u klipu. Verovatno dizajniran da isprovocira ostale na Tik Toku ovaj trend dobija pravi zamah.

Ruku na srce, u novom klipu devojke po imenu Biljana i Vanja, kažu da je dečko koji završava državni fakultet i trudi se da uspe u životu "desetka", pa izgleda da ipak ove devojke znaju da procene i prave vrednosti.

@bikssi Aj sad, nastavak kod @vanjaveljic ♬ original sound - Biljana Petrovic

Devojke su inače danima meta "onlajn hejta", oštrih reakcija na njihov prvobitni klip, a njihov video postao je najpopularniji na Tik tok mreži u Srbiji.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track