RETROGRADNI JUPITER I RETROGRADNI URAN ZAJEDNO VLADAJU! Spremaju nam PAKAO koji počinje od sutra: Tri znaka čeka divlja vožnja!
Foto: Youtube/Printscreen

srećno...

RETROGRADNI JUPITER I RETROGRADNI URAN ZAJEDNO VLADAJU! Spremaju nam PAKAO koji počinje od sutra: Tri znaka čeka divlja vožnja!

Zanimljivosti -

Jupiter će biti retrogradan u Ribama i trajaće od 28.7 do 23.11.2022.

Jupiterov uticaj je generalno pozitivan i pun nade, a retrogradnost može olakšati identifikaciju onoga što nemamo. Ovo nam pomaže da budemo praktični, a zatim da nastavimo na našim putovanjima sa boljim uvidom. Dakle, ovo vreme nije za brigu, dajte sve od sebe I budite dovoljno hrabri da se suočite sa svim izazovima na koje budete nailazili do novembra.

Jupiter
foto: Youtube/Printscreen

Jupiter je planeta sreće i obilja, tako da za razliku od ostalih retrogradnih planeta njegovi efekti obično nisu previše problematični. Osim toga, Jupiterovo okretanje je vreme kada možemo da obradimo svoj duhovni I filozofski rast, preispitamo naše sisteme verovanja i istražimo granice naših ideologija.

Dok retrogradnost počinje u Ovnu, Jupiter će se na kraju vratiti u svoj tradicionalni znak Riba, dajući nam još nekoliko meseci magije koju smo iskusili ranije ove godine.

Tokom retro Jupitera pozvani smo da zaustavimo rast poslovanja Ili pauziramo donošenje nekih odluka, kako bismo sagledali stanje i procenili gde se nalazimo i mogli da odlučimo o našim sledećim koracima. Svako planiranje treba da se ostavi u pozadini, posebno bilo šta što se tiče pravnih pitanja.

Period kada Jupiter ide retrogradno neće se osećati nepoznato, jer se dešava na svakih devet meseci Ili otprilike, svaki put oko četiri meseca, stoga osećaj rasta i širenja, usporavanja, ponekad potpunog zaustavljanja ne bi trebalo da bude.

Period između 24. jula 2010, kao i 19. novembar 2010, Jupiter je takođe bio retro u Ovnu I Ribama, pa razmislite o svom poslu, sreći, imovini i finansijama iz tog perioda, da biste imali bolju sliku onoga što vas sada očekuje.

Sunce, Jupiter, Planete, Planeta, Mars, Sedmica, Nedelja, Dan, Kosmos, Venera, Ciklus, Ritam Prirode

Ova retrogradnost ce najviše uticati na Bika, Strelčeve i Škorpije.

Bik

Ne volite promene, ustaljenost i već primpremljen teren je za vas sve. Međutim, sada ćete morati da poradite na samoprihvatanju. Promene se očekuju u ljubavnim odnosima, kao i u međuljudskim. Budite spremni na sve.

Strelac

Usporavanje karijere, vašeg porodičnog zivota, generalno svakodnevnice. Jupiter, vaša vladajuća planeta učiniće da vam svaki korak izgleda težak i izazovan.

Škorpija

Stare istine izlaze na videlo. Ako ste zabrinuti da ne budete otkriveni, vreme je za ispovest. Jupiter voli dramu, a ako već sve kažete, onda vest više i nije vest, piše Luftika.

Osim retrogradnog Jupitera, u narednom periodu očekuje nas i retrogradni Uran koji nam sprema posebno teške izazove.

(Kurir)

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 28.7.2022.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track