ROĐACI NAM DOĐU NA 10 DANA ODMORA, PA IH MI HRANIMO I ŠETAMO: Beograđanki dozlogrdilo, pa oplela po RODBINI! Izazvala HAOS!
Foto: Sonja Spasić

POŽALILA SE NA MREŽAMA

ROĐACI NAM DOĐU NA 10 DANA ODMORA, PA IH MI HRANIMO I ŠETAMO: Beograđanki dozlogrdilo, pa oplela po RODBINI! Izazvala HAOS!

Zanimljivosti -

Tokom sezone godišnjih odmora većina ljudi dane odmora koristi da otputuje na primorje ili negde drugde van zemlje, a ima i onih koji te dane koriste kako bi se okupili s užom ili širom familijom.

Kako su familijarna okupljanja uglavnom vezana za praznike i odmore, mnogo njih koristi priliku da ode u goste kod rođaka. To se dogodilo jednoj Beograđanki, koja baš i nije oduševljena iskustvom sa svojim rođacima koji su joj došli u posetu.

Ona je svoje iskustvo, podelila na Tviteru.

gosti
foto: Printscreen Twitter

- Svake godine tokom leta pet, deset rođaka dolaze kod nas na pet, deset dana odmora, hranimo ih, šetamo i zabavljamo, a da mi uopšte ne znamo kako njihove kuće izgledaju i niko tu ne vidi ništa čudno, sve okej - naisala je ona u tvitu.

Ovaj njen tvit pokrenuo je lavinu komentara njenih pratilaca koji su takođe podelili svoja iskustva s rodbinom.

- Imali smo i mi tako rodbinu koja se školovala, lečila, završavala ko zna šta po Beogradu dok su mi baba i deda bili živi. Kada su umrli, a moja ćerka ostala sama sa mnom, odjedanput su se svi izgubili. Sada kada sam odrastao i na tom placu imamo zgradu, probali ponovo - piše u prvom komentaru:

- To se zove sezonska rodbina i hvala Bogu, više je nemam, a i dalje sam na moru... - navodi se u drugom.

gosti
foto: Printscreen Twitter

- Dok su mi baba i deda bili živi, svake godine krajem jula dolazili su kod njih dva ujaka i tetka sa celim porodicama na po nekoliko nedelja. Živeli daleko, a išlo se prvo dve nedelje na more, pa onda svi okup. Najlepši period detinjstva. Baba i deda bili samo po jednom kod svakog - napisao je jedan korisnik:

- Pitam se šta li je baba mislila o tome osim što su njena deca ili rođene sestre i braća, tada se ne računa, to svi volimo.

- Imali smo i mi jednu takvu kuću. Svi su bili dobrodošli i rodbina i putnici namernici. Jednostavno oni su voleli da ugoste, skromno, ali uvek. Nisu voleli da idu od svoje kuće i bili su i još uvek su gostoprimljivi. Mi smo uvek kao deca kuću zvali hotel promaja - stoji u jednom od kormntara, a autorka tvita je odgovorila:

- I moji gosti misle da volimo da ugostimo jer smo uvek ljubazni.

- Užas, nama su dolazili. Bude haos u kući, pa sam jedne godine poslala link od hotela u blizini, došli tad i nikad više.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:34

BAKA OD 75 GODINA ODSEČENA OD SVETA! Ne može da ode do prodavnice, apoteke ni lekara, a jedini razlog je MOST! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track