TRAŽILA OBROK POSLE 10 SATI LETA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Ne može da veruje šta su joj servirali, a evo šta kaže avio-kompanija
Foto: Printscreen Tiktok

POBESNELA

TRAŽILA OBROK POSLE 10 SATI LETA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Ne može da veruje šta su joj servirali, a evo šta kaže avio-kompanija

Zanimljivosti -

Ljudi širom sveta se često žale na usluge u avionu, a neobična situacija dogodila se i jednoj ženi koja je na TikToku objavila snimak koji je mnoge šokirao.

Naime, putna blogerka Mirijam Porter je nakon deset sati leta od osoblja aviona zatražila veganski obrok, a dobila je - flašicu vode.

Vidno iznervirana, Mirijam je istakla da je naručila nekoliko jela, a da joj je servirana flašica vode.

Mirijam je inače bila je na letu "Air Canada", koji je putovao iz Toronta do Frankfurta u Nemačkoj, a flašica vode nije najgora stvar kojom je poslužena. U sledećoj "turi" dobila je salvetu, a na njoj - ništa.

"Vi ste na letu Air Canada više od deset sati i naručite veganske obroke", stoji u opisu njene objave.

@thekindtraveler shout out to the kind flight attendant that got me fruit & dinner rolls from business class ❣️ #aircanada #vegan #plantbased #veganfortheanimals #airplanefood #aircanadafail #toronto #frankfurt #hungry #airplanemode #keepsmiling ♬ original sound - TAILS

Inače, "Air Canada" ima izbor "specijalnih obroka" koje putnici mogu da naruče unapred.

"Posebni obroci dostupni su u svim klasama usluga na svim letovima na kojima se nudi usluga obroka. Nećemo moći da garantujemo da će vaš zahtev za poseban obrok biti ispunjen ako je podnet manje od 24 sata pre leta", piše na sajtu avio-kompanije, prenosi Mondo.

Međutim, Mirijam je rekla da je njena porudžbina poslata znatno unapred, kao i da je potvrđena više puta.

"Možete da ponesete svoje grickalice i hranu ili da kupite obroke i pića na aerodromu pre leta. Samo se pobrinite da kupite piće nakon što ste prošli obezbeđenje i uzmite u obzir sva ograničenja u vezi sa donošenjem hrane", bio je odgovor koji je dobila.

Mirijam je istakla da je ovo krajnje "iritantna situacija", a njen video je preko noći postao viralan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:20

PUTNICI U AVIONU NISU BILI SVESNI DA GLEDAJU PREDSTAVU: Šok na BG aerodromu, stjuardesa držala FILOZOFSKO predavanje 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track