TRAGAČU U POTERI NISU PRIZNALI TAČAN ODGOVOR: Takmičari mislili da ih je pobedio, a onda se umešao MEMEDOVIĆ! Evo šta se desilo!
Foto: screenshot RTS

POČELA JUBILARNA SEZONA

TRAGAČU U POTERI NISU PRIZNALI TAČAN ODGOVOR: Takmičari mislili da ih je pobedio, a onda se umešao MEMEDOVIĆ! Evo šta se desilo!

Zanimljivosti -

Nakon letnje pauze počela je jubilarna deseta sezona hit kviza "Potera". Kako je i najavljivano, u novoj sezoni imamo i novine - umesto dosadašnjih 10.000, takmičari će od sada u prvom delu igre dobijati po 15.000 za svaki tačan odgovor.

U prvoj epizodi nove sezone "Potere" takmičili su se Strahinja, Mihajlo, Renata i Vladimir, dok je tragač bio Žarko Stevanović.

U finalnoj "Poteri" našli su se Strahinja Manojlović i Vladimir Popović, koji su od tragača branili osvojenih 775.000 dinara.

Potera
foto: Promo

Finalna "Potera" bila je poprilično napeta, jer su Vladimir i Strahinja napravili 20 koraka, ali se Žarko borio do poslednjeg trenutka.

Ipak, tragač je pogrešio na jednom pitanju, zbog čega se uhvatio za glavu.

Pitanje je glasilo: "Čime profesor piše na beloj tabli", a tačan odgovor je bio marker, što su znali takmičari i vratili Žarka jedan korak nazad.

Ali, Stevanović se nije dao. Činilo se da će stići takmičare, čak je i dao odgovor za 20 korak. Takmičari su mislili da je Žarko pobedio, ali ipak nije bilo tako.

Potera
foto: Promo

Voditelj Jovan Memedović je objasnio i zašto.

- Jeste, šampion je šampion, ali ovoga puta šampion nije pobedio. Šta se desilo? On je već odgovorio i tačno je odgovorio, ali ja nisam završio samo pitanje, tako da ne možemo da mu priznamo taj odgovor. On nije ušao u ovaj predviđeni dva minuta. Pobedili ste i osvojili 775.000 dinara - rekao je voditelj Jovan Memedović.

Strahinja i Vladimir su proslavili pobedu, a tragač Žarko im je aplaudirao.

(Kurir.rs)

Bonus video:

31:07

KVIZ-S03-EP98

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track