PITALI DEVOJČICU KOJI JOJ JE OMILJENI PREDMET U ŠKOLI! Mala dala odgovor koji je APSOLUTNI HIT i nasmejala Srbiju: Ovo je pobeda!
Foto: Shutterstock

SVI SE SMEJU

PITALI DEVOJČICU KOJI JOJ JE OMILJENI PREDMET U ŠKOLI! Mala dala odgovor koji je APSOLUTNI HIT i nasmejala Srbiju: Ovo je pobeda!

Zanimljivosti -

Kada dođe 1. septembar svaka odrasla osoba je srećna što ne mora da se vraća u školsku klupu, a deca, kao i njihovi roditelji, nervozni su zbog novih izazova koji ih očekuju.

Ipak, škola je lepo mesto sa puno druženja, a kako je deca doživljavaju, mogli smo da vidimo u prilogu televizije "Prva" u emisiji "150 minuta", gde su osnovci su davali odgovor na jednostavno pitanje - koji im je omiljeni predmet?

Devojčica koja je postala miljenica korisnika društvenih mreža, posle dve-tri sekunde razmišljanja na pitanje novinarke - koji joj je omiljeni predmet, kratko i jasno je odgovorila - sveske.

"Ovo je najtačniji odgovor", "A ja kad sam pitala sina koji mu je omiljeni predmet u školi rekao je - stolica. Deca znaju", "Pa, dobro je rekla", "Ovo je pobeda", samo su neki od brojnih komentara na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:29

KROJAČEVA ŠKOLA I FONDACIJA ZA OTVORENO DRUŠTVO ORGANIZUJU BESPLATNU EDUKACIJU ZA RODITELJE Sve o bezbednom prisustvu na internetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track