PITANJE U POTERI NA KOME BI SVAKI MUŠKARAC PAO: Na ovome su kiksnuli i TAKMIČAR I TRAGAČ, a svaka žena zna odgovor KAO IZ TOPA!
Foto: Printscreen RTS

NIJE TEŠKO

PITANJE U POTERI NA KOME BI SVAKI MUŠKARAC PAO: Na ovome su kiksnuli i TAKMIČAR I TRAGAČ, a svaka žena zna odgovor KAO IZ TOPA!

Zanimljivosti -

U poslednjoj epizodi popularnog kviza "Potera", koja je emitovana sinoć, pojavilo se pitanje čiji odgovor nisu znali ni takmičar, ni Tragač. Razlog je taj što su obojica muškarci, dok bi gotovo sigurno svaka žena na ovo pitanje znala odgovor.

Naime, takmičaru koji je poslednji nastupao protiv Tragača Milana Bukvića, postavljeno je sledeće pitanje: "Bajalaž je tehnika čega?" Ponuđeni odgovori bili su: bojenja kose, savijanja papira i ukrašavanja grnčarije.

Potera
foto: Printscreen RTS

Takmičar Antonio Marković, student istorije iz Beograda, mislio je da je balajaž tehnika ukrašavanja grnčarije, dok je Tragač Milan Bukvić odgovorio da je u pitanju tehnika savijanja papira. Ni jedan, ni drugi nisu pogodili - tačan odgovor je tehnika bojenja kose, koja je inače jako popularna među ženama.

Balajaž je tehnika bojenja u kojoj se farba nanosi na određene pramenove, tako da se stvori efekat osunčane, svetlije kose.

Inače, takmičari sinoć nisu uspeli da pobede Tragača. Dvoje ih je ispalo, a Antonija i Konstantina je neverovatan Milan Bukvić uspeo da sustigne u poslednjoj igri brzih pitanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

31:07

KVIZ-S03-EP98

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track