DEVOJKA ODBILA DEČKA NAKON PRVOG DEJTA PA DOBILA ŠOKANTNU PORUKU: Da li bi iko ovo uradio, ja ne mogu da verujem! (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

sramota

DEVOJKA ODBILA DEČKA NAKON PRVOG DEJTA PA DOBILA ŠOKANTNU PORUKU: Da li bi iko ovo uradio, ja ne mogu da verujem! (VIDEO)

Zanimljivosti -

Prvi sastanci znaju da budu vrlo neprijatna iskustva, u najmanju ruku, a pored toga može doći i do nesporazuma i svađa. Prvi "dejt" je pun trenutaka u kojima ili shvatite da vam se veoma dopada osoba s kojom ste ili da je ovaj čitav pokušaj veze kompletan promšaj, pa tražite kulturan i nežan način da to saopštite drugoj strani.

par, ljubav, dejt, ruža
foto: Profimedia

Jedna devojka našla se u prilično neprijatnoj situaciji za koju je de skoro mislila da se ni jedan muškarac ne bi tako poneo. Naime, odlučila je da izađe sa momkom, ali je tada shvatila da se nisu pojavile neke "varnice" i da ne želi da nastavi viđanje

Devojka je ljubazno objasnila mokmku da ne oseća nikakvu "romantiku" među njima i da misli da njihova veza neće uspeti, ali izgleda da momak nije baš najbolje prihvatio odvaj odgovor.

raskid
foto: Profimedia

Kada je došla kući, dobila je zapanjujuću poruku. Nesuđeni muškarac joj je poslao račun večere, što je značilo da mora da mu vrati novac koji je potrošio. Cifra na računu bila je skoro 4.000 dinara, a devojka je ostala zapanjena.

U videu na TikTok-u, objavila je dokaz, odnosno poruku koju je dobila, ističući da je šokirana njegovim potezom.

devojka, dejt, račun
foto: Printscreen/ TikTok

- Ovde gledamo fakturu koju sam dobila nakon "neuspešnog viđanja". Bez je*ene šale. Rok - što pre. Rekla sam mu da ipak ne želim da budem sa njim i ovo je odgovor. Mislim, da li bi iko ovo uradio? Ja ne mogu da verujem - rekla je devojka, dodajući da se nudila da plati večeru.

- Samo da pojasnim, nudila sam se da platim nekoliko puta i on je bio izuzetno uporan. Rekao je da nije stvar u novcu, nego u principu. Neću da molim da platim - objasnila je.

Ostali korisnici mreža su joj poručili da je ovaj trik verovatno koristio i sa drugim ženama, a bilo je i onih koji su se neprestano šalili.

"Kriza je, to nije mala cifra", "Trebalo je da mu tražiš novac za nokte koje si uradila, šminku koju si kupila i frizuru koju si imala", "Legenda, ovaj sigurno šalje svima zahteve za novac", glasili su komentari.

(Kurir.rs / Mondo)

Bonus video:

00:11

ŽENE, UVEK PROVERAVAJTE OVO! Devojka saznala da ju je dečko PREVARIO i to na NAJLUĐI mogući način! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track