ZBOG OVE GREŠKE U SLAGALICI MUŠKARCI BESNE, A ŽENE SE KRSTE: Takmičarke izazvale HAOS na mrežama, OVO pitanje je mnoge IZNERVIRALO
Foto: Printscreen YouTube

HIT

ZBOG OVE GREŠKE U SLAGALICI MUŠKARCI BESNE, A ŽENE SE KRSTE: Takmičarke izazvale HAOS na mrežama, OVO pitanje je mnoge IZNERVIRALO

Zanimljivosti -

Detalj u poslednjoj epizodi popularnog kviza "Slagalica" izazvala je veliku pažnju muškog dela populacije, dok ženska populacija zasigurno ovo nije primetila. Bar većina.

Naime, u igri Spojnice zadatak za takmičarke Gordanu Radisavljević i Miru Krajišnik bio je da imena košarkaša koja imaju tri dela spoje s njihovim prezimenima. Mnogi ne bi očekivali da će ženske takmičarke naročito briljirati na ovom zadatku, s obzirom na to da ženski deo populacije uglavnom ne prati sport. Bar ne pasionirano kao muškarci.

Slagalica
foto: Printscreen YouTube

Međutim, našli su se pojedinci koji su na netačnom odgovoru takmičarke videli plodno tle za zbijanje šala.

Naime, jedan od ponuđenih bio je reprezentativac Srbije Marko Jagodić Kuridža, a drugi centar Minesote Karl-Entoni Tauns.

Kada je red došao na plavu takmičarku, ona je pokušala da spoji njih dvojicu, pošto je pomislila da se Karl-Entoni možda preziva Kuridža. To je bilo dovoljno da uslede reakcije na društvenim mrežama.

"Karl Entoni Jagodić Kuridža", ironičan je bio jedan korisnik Tvitera objavivši ovaj detalj iz kviza.

Osim Taunsa i Kuridže, trebalo je da takmičarke spoje imena sledećih košarkaša: Dušan Domović Bulut, Karim Abdul Džabar, Majkl Porter Džunior, Huan Karlos Navaro, Roko Leni Ukić, Nando De Kolo, Fernando San Emeterio i Nik Van Eksel.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track