ZAVRŠENA ČETVRTA EPIZODA KVIZA POTERA: Tim je poražen, ali je OSVOJIO svoje gledaoce: Ovo je jedna od NAJSIMPATIČNIJIH EKIPA!
Foto: screenshot RTS

kviz potera

ZAVRŠENA ČETVRTA EPIZODA KVIZA POTERA: Tim je poražen, ali je OSVOJIO svoje gledaoce: Ovo je jedna od NAJSIMPATIČNIJIH EKIPA!

Zanimljivosti -

Takmičari u večerašnjoj epizodi Potere nisu imali sreće da pobede tragača Milorada Milinkovića, ali su na gledaoce i korisnike društvenih mreža ostavili jak utisak kao jedna od najsimpatičnijih ekipa.

Prvi je pred tragača stupio republički veterinarski inspektor iz Rume Slobodan Jeftić. On je otkrio da se iz hobija bavi proizvodnjom prerađevina za ličnu upotrebu i za koleginicu iz kancelarije, koju je potom pozdravio, a onda dodao -- sad moram da pozdravim i kolegu. Voditelj Jovan Memedović ga je upozorio da je verovatno pametno da posle njih pozdravi i ženu. Slobodan je ostao na svojoj sumi, ali je Milinković bio brži.

Kviz Potera
foto: RTS

Kao druga takmičarka je nastupila Milena Perić, korepetitorka u beogradskoj baletskoj školi Lujo Davičo i majka trogodišnjih blizanaca. Milena se izvinila svojoj majci koja je savetovala da ide na osvojenu sumu i prihvatila višu ponudu tragača. Na kraju se ispostavilo da ipak uvek treba slušati mamu, jer je Milinković i ovoga puta pokazao zavidno znanje.

Kviz Potera
foto: RTS

Treći takmičar, student Fakulteta tehničkih nauka iz Trebinja, Mili Bovan zaintrigirao je korisnike društvenih mreža već u najavi emisije u kojoj je izjavio da voli da se šeta i gleda zalaske sunca, nekad sam, a nekad i sa sobom. Milijev opušteni nastup i iskrene reakcije na sopstveni uspeh i propuštene prilike osvojile su simpatije publike. On se sa svojom osvojenom sumom plasirao u finalnu poteru.

Kviz Potera
foto: RTS

Kao poslednji je nastupio srednjoškolski veroučitelj iz Prokuplja, Daniel Jovanović koji je pokazao zavidno znanje i uspeo da prođe tragača s višom sumom.

Pitanja u finalnoj igri nisu legla takmičarima i to ih je koštalo pobede. Uprkos tome, jasno je da se ovaj tim odlično zabavio, a uz njih i mi!

Podsetimo, u prethodnoj, trećoj epizodi jubilarne desete sezone kviza Potera, oboren je dosadašnji nagradni rekord! Takmičarski tim pobedio je tragačicu Milicu Jokanović i osvojio rekordnih 1 175 000 dinara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

33:17

KVIZ-S04-E03

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track