KOLIKO SE ČESTO TUŠIRAJU SRBI? Sve priznali na mrežama, a ODGOVOR na ovo pitanje će vas ŠOKIRATI: Dotakli se gradskog prevoza!
Foto: Shutterstock

HIT

KOLIKO SE ČESTO TUŠIRAJU SRBI? Sve priznali na mrežama, a ODGOVOR na ovo pitanje će vas ŠOKIRATI: Dotakli se gradskog prevoza!

Zanimljivosti -

Tuširanje i kupanje je deo svakodnevne higijene, a koliko Srbi obraćaju pažnju na nju i koliko često nedeljno odlaze pod tuš otkrili su korisnici popularnog foruma.

tuširanje
foto: Shutterstock

Odgovora je bilo raznih, i dok se neki kupaju svakog dana, bilo je onih koji su se našalili i naveli da to samo rade zbog devojke, eventualno dva puta sedmično. A ovo su neki od ostalih odgovora:

- Uvek, svake nedelje - napisao je jedan, dok je drugi rekao da od kada je našao devojku, osim nedelje, uveo je i sredu za kupanje.

- Prosek je za jednu nedelju je sedam puta - uveče pred spavanje. Postoje izuzeci kad se tuširam više puta u toku dana, usled nekih nepredviđenih okolnosti, ali to je izuzetak, a ne pravilo. U mesecu od 31 dana može da se desi 32 puta - ali to je maksimalno - objasnio je još jedan korisnik.

Tuširanje
foto: Printscreen

"Po ljudima iz gradskog prevoza, rekao bih da je prosek Beograđana jednom u dva meseca", požalio se drugi, a onda je usledio odgovor jednog Crnogorca: "Ne mora da znači da se ne kupaju. Verovatnije je da ne koriste dezodorans ili antiperspirant. Čoveku inače treba jako malo vremena da se usmrdi bez toga".

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:03

TUŠIRANJE HLADNOM VODOM, SAMO 2 MINUTA! Opšta panika u Nemačkoj zbog predstojećih mera štednje CENE IDU U NEBESA, NAROD PREPLAŠEN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track