DIREKTNO IZ ZATVORSKE ĆELIJE: Ovako zaista izgleda ŽIVOT ROBIJAŠA? Trešte narodnjaci, pije se kafica i dobro se jede! (VIDEO)
Foto: TikTok/ admiratko1

UŽIVANCIJA

DIREKTNO IZ ZATVORSKE ĆELIJE: Ovako zaista izgleda ŽIVOT ROBIJAŠA? Trešte narodnjaci, pije se kafica i dobro se jede! (VIDEO)

Zanimljivosti -

TikTok je premašio popularnost svih društvenih mreža. U prilog tome govori i činjenica da je ekspanzija ove mreže dovela do potpuno nove kategorije zanimanja - tiktoker.

Dakle, nevezano za primarnu profesiju osobe, onaj ko se istakne na TikToku, dobija ovaj epitet.

Jedan od takvih je i zatvorenik Admir Mašić, koji je na TikToku stekao ogromnu popularnost snimajući videe direktno iz zatvora.

Admir Mašić naime služi zatvorsku kaznu u Francuskoj već 10 godina, o čemu je sam govorio u nekoliko svojih objava, a popularnost je stekao upravo zbog plasiranja materijala iz zatvorske ćelije, odakle se često čuju pesme narodne muzike.

Mašić često svoje pratioce sprovodi kroz svoju zatvorsku ćeliju pokazujući im šta se u njoj nalazi i snimajući svoje cimere, a neretko i drži takozvane lajvove.

Da stvar bude bizarnija, Admir ima i fanove koji mu redovno doniraju novac i obasipaju ga poklonima dok je u zatvoru.

Ovaj nesvakidašnji tiktoker se nedavno pohvalio i novim modelom Ajfona, čija je cena preko 1.000 evra, a osim poklonima, fanovi ga u komentarima obasipaju podrškom i nuđenjem pomoći.

"Ako treba bilo kakva pomoć, možeš računati na nas, samo reci u kom si zatvoru i kada izlaziš, organizovaćemo sve što ti bude trebalo… živeo", samo je jedan u moru komentara podrške kakve Admir dobija.

Međutim, mnogi se pitaju odakle mu telefon u zatvoru.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:23

ZA LAŽNU DIPLOMU MOŽE SE I U ZATVOR! Posle ovih reči advokata VARALICE će se zapitati

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track