MUŠKARCI NAS PLAĆAJU DA GLEDAJU KAKO SPAVAMO S NJIHOVIM ŽENAMA: U ovoj zemlji cveta S*KS TURIZAM! Ispunjavaju FANTAZIJE bogatašima
Foto: - / Huber images / Profimedia

NEVEROVATNA PRIČA

MUŠKARCI NAS PLAĆAJU DA GLEDAJU KAKO SPAVAMO S NJIHOVIM ŽENAMA: U ovoj zemlji cveta S*KS TURIZAM! Ispunjavaju FANTAZIJE bogatašima

Zanimljivosti -

Svake godine hiljade britanskih turista hrle na Karibe, privučeni belim peskom, čistim morem i all inclusive ponudama u luksuznim odmaralištima s pet zvezdica. Čini se da Montego Bej na Jamajci ima sve - od najživljeg noćnog života na ostrvu, do istorijskih tura o ropstvu s vodičem.

Međutim, muškarci koji žive u glavnom gradu turizma sada su otkrili javnu tajnu u svom društvu - unosnu industriju muške prostitucije u kojoj meštani zarađuju na "beloj fantaziji".

Brojni meštani objasnili su kako zarađuju oko 500 evra mesečno radeći kao konobari - zbog čega očajnički žele da zarade novac na druge načine. A mnogi smatraju da britanski i američki turisti žele da ispune "maštariju" o spavanju s "Rastamenom poput Boba Marlija".

Muzika, Marihuana, Legenda, Bob Marli, Rege, Kralj Regea, Rastafarijanac
foto: Profimedia

Džejson (31), koji sada radi kao taksista, prethodno je osam godina proveo radeći u turizmu.

- Najviše što mi je ponuđeno za jedan sat je 800 evra od belca koji je želio da spavam s njegovom ženom pred njim - rekao je taksista.

Dok mnogi radnici tvrde da moraju da se "oslone na napojnice" ako žele da imaju ​​bilo kakav prihod, neki se odlučuju za podlije načine zarađivanja novca, uključujući seksualni rad.

Muška prostitucija, u kojoj se velike količine novca menjaju za pružene usluge, nudi nekima finansijsku naknadu koju traže.

Džejson je ponudu odbio, ali zna, kaže, puno njih koji se bave time.

Jamajka, Plaža, crnac
foto: Shutterstock

- Muškarci mogu da zarade više nego žene. Lično to ne želim da radim jer bih mogao da razvijem emocije prema nekome, čak i ako je nešto namenjeno za jednu noć, ipak i tako još uvek možete da uspostavite vezu - objašnjava Džejson i otkriva da su mu redovno prilazile turistkinje, neke dvostruko starije od njega, nudeći mu novac da podeli krevet s njima, na nedelju dana ili u nekim slučajevima na samo jednu noć.

Najstarija žena koja mu je prišla imala je 60 godina i nudila mu je gotovinu.

Progovorio je i o motivaciji koja stoji iza seksualnog rada, dodajući kako mnoge turistkinje imaju fantaziju o unajmljivanju crnca na nedelju dana.

- Neki muškarci koji više ne mogu da imaju seks žele da gledaju svoje žene kako spavaju s crncem koji je mlađi od njih - kaže Džejson.

0092629639, Jamajka, Port Rojal
foto: Profimedia/Steffan Hill/Alamy

Jedan meštanin, poznat kao Šort Bos i koji prodaje marihuanu na plaži, rekao je da turisti imaju posebnu fantaziju o Jamajčanima koji izgledaju kao "Rastameni". Napomenuo je i da su spremni da plate više za "autentičnije" iskustvo. Bos provodi vreme obilazeći plaže u vlasništvu privatnih hotela, iako je pristup dozvoljen samo onima koji nose hotelsku narukvicu.

Objasnio je kako bogati beli muškarci i žene pretražuju teren u potrazi za muškarcima koji izgledaju kao Bob Marli. Žele lokalca koji odgovara njihovim unapred stvorenim predrasudama o jamajčanskom rasnom stereotipu.

- Žene imaju autentičnu fantaziju takvog tipa, sa specifičnom frizurom, kojeg žele da iznajme na nedelju dana, samo za seks. Ako izgleda kao Bob Marli ili slično, platiće više. A muškarci pak žele da vide svoju ženu u seksu s mlađim, potentnijim muškarcem, to ih pali, ne znam zašto - priča Bos, dodajući kako zna mnogo njih koji to rade i dobro zarađuju.

Jamajka, Kingston
foto: Profimedia

Troškovi života su visoki i kada stvari u Americi rastu, rastu i ovde, objašnjava Šort, pa ljudi rade ono što moraju.

Drugi muškarac, poznat kao Rad (21), kaže da muškarci koji nude seks mogu da žive u okrilju luksuza.

- Oni zarađuju puno novca. Možete da ih vidite s lepim automobilima, dizajnerskom odećom, svim stvarima koje im daju status - ističe Rad.

Frenki, koji na plaži prodaje ručno izrađene narukvice za oko 10 evra, rekao je da bi jednog dana želeo da ode u Englesku i gleda utakmicu Mančester Junajteda. To je ambicija za koju kaže da deli s mnogim Jamajčanima, ali da bi to ostvarili tamo moraju da ih pozovu Britanci kako bi im osigurali vizu.

Bob Marli
foto: Profimedia

- Mnogi ovde nemaju novca, a mnogima od nas san je da putuju, naročito u Ujedinjeno Kraljevstvo. Želim da odem u Englesku i vidim Mančester Junajted kako igra jednog dana, ali cena karte bi bila skupa i treba mi pozivnica. Nama Jamajčanima nije lako da napustimo ostrvo i mnogi se bore kako da zarade, posebno van turističke sezone. Vidim zašto se mnogi prodaju, da imaju lep i lagodan život - objašnjava Frenki.

Takođe, ističe i kako je opasno i puno prevaranata koji su spremni da zarade na turistima glumeći zaljubljenost, prenosi Daily Mail.

- Pa barem... ovo je na neki način pošten posao - kaže.

Kad su ga dodatno upitali o ljubavnim prevarama, Frenki je priznao da su one uobičajene među hotelskim osobljem, koje čavrlja s turistima uz bazen stvarajući neku vrstu veze.

- To se događa u mnogim zemljama, a ovde nije izuzetak. Ovakve stvari možete da vidite u hotelima. Osoblje će razgovarati s posetiocima i uspostaviti odnos, a onda kada se turista vrati kući, moliće ga za pomoć, govoriće da mu je auto ukraden i slično - pojašnjava Frenki.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

09:31

DA LI ĆEMO DOBITI POVRAĆAJ NOVCA IZ GRČKE? Evo šta kažu iz TURISTIČKE AGENCIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track