NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Device će se SVAĐATI s ukućanima, a OVAJ ZNAK da pripazi kako se ponaša na poslu
Foto: Shutterstock

ASTRO PROGNOZA

NEDELJNI HOROSKOP OD 27. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA: Device će se SVAĐATI s ukućanima, a OVAJ ZNAK da pripazi kako se ponaša na poslu

Zanimljivosti -

Rakovi će ove nedelje biti omiljeni u društvu, dok će Lavovi sve očarati šarmom. Zvezde nisu naklonjene Ribama. One će imati burne promene i reorganizaciju na poslu, a i partner će im biti pod pritiskom.

Ovan

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ovan
foto: Shutterstock

Posao: Prepuni ste ideja za nove poslove, pa ćete odlično sarađivati s drugima. Komuniciraćete s lakoćom, uspešno ostvarivati kontakte s ljudima koji žive udaljeno od vas. Vaši kvaliteti će vas izdići iznad proseka.

Ljubav: Nedelja pred vama ubrzaće zbivanja i naći ćete se okruženi mnoštvom ljudi i prijatelja. Za slobodne Ovnove je ovo idealna prilika da se izvuku iz svoje mreže sramežljivosti i nesigurnosti i napokon drugima pokažu svoj šarm i privlačnost u punom sjaju.

Zdravlje: Puni ste energije i dinamični ste, pa vas svuda ima. Vaša druželjubivost i osmeh na licu, biće dokaz da se osećate sjajno i da dobro odolevate sezonskim boljkama.

Najbolji dan: 3. decembar

Najlošiji dan: 27. novembar

Bik

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Bik
foto: Shutterstock

Posao: Za vas dolaze bolji poslovni dani. Bolje ćete se informisati, izvući dobit iz poslovnog putovanja ili partnerstva. Pokušajte da rešite novčane probleme, kredite i ulaganja jer su vam u tom smeru zvezde naklonjene.

Ljubav: Što manje se izlažite riziku, izbegavajte konfliktne situacije i ne igrajte se s partnerovim strpljenjem. Iako ste u boljem periodu u odnosu na prošle nedelje, još vrebaju nesporazumi. Bikovi samci bi mogli da se zaljube u simpatičnu, elokventnu osobu.

Zdravlje: Zbog pada imuniteta mogli biste češće da odlazite na lekarske preglede. Čuvajte se prehlada i ne družite se s viroznim ljudima. Ako imate problema s nesanicom, proverite kvalitet dušeka na kom spavate.

Najbolji dan: 27. novembar

Najlošiji dan: 29. novembar

Blizanci

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Posao: Biće dana kad vam neće polaziti za rukom da se posvetite poslu, uprkos sve većem porastu obaveza, možda čak i onih neodložive prirode. Brže ćete se umarati i gubiti koncentraciju, pa će vam trebati češće pauze.

Ljubav: Bićete odlučni i spremni da donesete značajne odluke, bilo da je reč o stabilizovanju postojećeg odnosa, ulasku u novu vezu ili sklapanju braka. Vezani Blizanci će se posvetiti odgoju dece, zajedničkim poduhvatima s partnerom i kovanju planova za budućnost.

Zdravlje: Mogli biste da promenite način odevanja, frizuru ili da vežbama poboljšate kondiciju. Brinućete o svom izgledu, ali nemojte zanemariti znakove koje vam šalje vaše telo. Pripazite na ishranu, povećajte unos voća.

Najbolji dan: 28. novembar

Najlošiji dan: 2. decembar

Rak

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Rak
foto: Shutterstock

Posao: U centru pažnje biće kadrovska preraspodela poslova i putovanja i odnosi s kolegama i šefovima. Neki od vas češće će biti na terenu, a šefovi će vam davati više odgovornijih poslova.

Ljubav: Rakovi će samouvereno krenuti u ostvarivanje emotivnih ciljeva. Više se neće zamarati razmišljanjima šta da čine ili samo da priželjkuju strastvene dodire. Štaviše, biće inicijatori uzbudljivih ljubavnih susreta, pa je nova veza na pomolu.

Zdravlje: Neke tegobe biće razlog odlasku lekaru, ali ste u odličnom periodu za sve oblike lečenja i terapija. Dobro raspoloženje biće zaslužno za vašu omiljenost u društvu, gde ćete se najradije opuštati.

Najbolji dan: 30. novembar

Najlošiji dan: 3. decembar

Lav

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Lav
foto: Shutterstock

Posao: Napuštate loš poslovni period koji vas je iscrpljivao, pa će vaši talenti i kreativni potencijali izaći na videlo. Ako planirate neki kurs ili da polažete vozački ispit, nedelja je stvorena za to. Ako se bavite sportom, očekuju vas sjajni rezultati.

Ljubav: Blistaćete šarmom koji će biti primetan suprotnom polu. Susret početkom nedelje Lavovima donosi mogućnost da im se probude uspavana osećanja. Nije isključena veza s osobom iz drugog grada ili susret sa starim znancem koji će biti više nego uzbuđujuć.

Zdravlje: Od ove nedelje očekuje vas poboljšanje zdravstvenih prilika, a neke tegobe koje su vas dugo mučile mogle bi sasvim da se povuku. Sportske aktivnosti omogućiće vam da održite vitku i privlačnu figuru.

Najbolji dan: 2. decembar

Najlošiji dan: 28. novembar

Devica

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Devica
foto: Shutterstock

Posao: Zbog nepovoljnog Marsa, poslovne aktivnosti zahtevaće više opreza i pojačanu koncentraciju. Bićete rastreseni i brzopleti, pa će vam trebati više vremena za ispunjavanje svakodnevnih obaveza i zadataka.

Ljubav: Svađe i problemi u odnosu s ukućanima i partnerom, prisiliće Device da pokažu sposobnost da se žrtvuju i prihvate stvari koje ne mogu da promene. Samo uz zrelo i odgovorno ponašanje možete da kontrolišete brojna porodiča i emotivna zbivanja.

Zdravlje: Mogli biste da osetite pad koncentracije i izraženiji psihički umor. Nepovoljni Mars i vladavina Strelca prilično vas iscrpljuju, zato je potrebno da više vodite računa o sebi. Ako vas muče neke tegobe, obratite se lekaru.

Najbolji dan: 27. novembar

Najlošiji dan: 1. decembar

Vaga

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vaga
foto: Shutterstock

Posao: Zahvaljujući povoljnom Merkuru, bićete puni svežih ideja. Odlično ćete reagovati u nekim napetim i stresnim situacijama, šireći oko sebe mir i sklad. Putovanja i kontakti s inostranstvom biće iznuzetno plodni.

Ljubav: Planetarna kretanja obećavaju miran, ali ne i predvidljivu nedelju. Od vas zavisi hoćete li živeti povučeno, posvećeni samo poslu i prijateljima ili ćete se baciti u vrtlog dinamičnog društvenog života, uploviti u novu vezu ili barem igru zavođenja.

Zdravlje: Sve više ćete biti u pokretu i družiti se s ljudima, što će vam i te kako odgovarati. Psihički će se Vage osećati odlično, a i fizička forma im je odlična. Pravo je vreme za vežbanje ili skidanje viška kilograma.

Najbolji dan: 29. novembar

Najlošiji dan: 2. decembar

Škorpija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Posao: Neke Škorpije će pozitivno rešiti penziono ili socijalno pitanje, ostvariti neke dugoročne projekte ili poboljšati poslovni status. Zablistaćete u poslovima gde se traži veština komuniciranja i pregovaranja.

Ljubav: Ako planirate brak, početak zajedničkog života ili majčinstvo, želje bi mogle da vam se ostvare. Vašem šarmu će biti teško odoleti. Ako ste slobodni, bićete zatrpani pozivima za izlaske, a ako ste u vezi, uživaćete u partnerovoj pažnji.

Zdravlje: U odličnom ste periodu, što se vidi po vašem prolepšanom izgledu i dobrom raspoloženju. Ako ste i imali nekih zdravstvenih tegoba, na putu ste oporavka. Posvetite se sportu, imaćete zavidnih rezultata.

Najbolji dan: 1. decembar

Najlošiji dan: 28. novembar

Strelac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Posao: Merkur, Sunce i Venera u vašem znaku oačaće vam koncentraciju, učiniti vas snalažljivima, brzima i spretnima. Sada je pravo vreme da pokušate da napredujete ili da pokrete svoj privatni posao.

Ljubav: Upoznajte svoja osećanja i bolje raspoloženi pronađite novi smisao u životu koji vodite. Okolina će na vama opaziti poboljšanje u obliku optimističnijeg pogleda na život. Mogli biste da flertujete s osobom koja živi u inostranstvu – očekujte susret!

Zdravlje: Iskoristite naklonjene zvezde za poboljšanje kondicije, dijetu ili ulepšavanje. Zbog Merkura koji je u vašem znaku bićete raspoloženiji i manje umorni, a sve više željni izlazaka, zabave i uzbuđenja.

Najbolji dan: 3. decembar

Najlošiji dan: 30. novembar

Jarac

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Jarac
foto: Shutterstock

Posao: Osmelićete se i preduzimati riskantne poteze, ali to nije preporučljivo činiti bez da ste prethodno pomno i smireno analizirali svoje poduhvate. Živciraće vas što se neki poslovi ne odvijaju kako treba.

Ljubav: Zvezde će potencirati ostvarenje tajnih veza, neizvesnost i interesovanje prema zauzetoj osobi koja može da iskoristi vašu dobronamernost. Takve situacije na svojoj koži najviše će osetiti Jarčevi skloni osećajnom lutanju i eksperimentisanju.

Zdravlje: Pravilna ishrana i redovno uzimanje vitamina ojačaće vas od prehlada, iscrpljenja i stresa. Vodite računa o svom zdravlju jer ste u vrlo osetljivom periodu koji može neprijatno da vas iznenadi raznim simptomima.

Najbolji dan: 27. novembar

Najlošiji dan: 3. decembar

Vodolija

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Vodolija
foto: Shutterstock

Posao: Ponovo ćete biti u punoj radnoj formi. Neće vam promaći ni najsitniji detalji koji bi mogli da se pokažu ključnima prilikom rešavanja problema, a odluke ćete donositi tek nakon marljivog prikupljanja informacija.

Ljubav: U predivnom ste razdoblju za zaljubljivanje i ulazak u novu vezu, koja će se mnogima dogoditi baš ove nedelje. Ako ste u vezi, sve ste bliži odluci da se venčate, dok će oni u braku biti bliski s partnerom i više mu ugađati.

Zdravlje: Od ove nedelje osećaćete se mnogo bolje nego proteklih. Vraća vam se dobro raspoloženje, a pesimizam i sumnje ostaju iza vas. Najviše energije Vodolije će utrošiti na negu bolesnog člana porodice.

Najbolji dan: 29. novembar

Najlošiji dan: 27. novembar

Ribe

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Ribe
foto: Shutterstock

Posao: Burne promene, reorganizacija i emotivniji odnos s kolegama mogli bi da vas izmore. Nemojte preuzimati previše odgovornosti na sebe. Povucite se dok poslovna situacija ne bude zrela za konkretnije poteze.

Ljubav: Vaš partner će živeti pod pritiskom, mučiće ga razni problemi, među kojima i zdravstveni. Manje mislite na sebe – sada ste potrebniji drugoj strani. Trebalo bi da izbegavate rizik i intrige i budete iskreni prema sebi, a zatim i prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Fizička kondicija Riba biće dobra, ali će psihički sve više posustajati. Odjednom će vam napor biti stvari koje vam dosad nisu smetale, a posebno će međuljudski odnosi biti faktor vašeg najvećeg iscrpljenja.

Najbolji dan: 1. decembar

Najlošiji dan: 30. novembar

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

02:45

ZNATE GA KAO POZNATOG ZABAVLJAČA, A ON JE I ASTROLOG I EZOTERIČAR U emisiji izneo zastrašujuću prognozu: 2023. STIŽE NOVA BOLEST?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track