OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU U VEZI TEŠKI KAO CRNA ZEMLJA: Ko njima ugodi, SVAKA MU ČAST! Evo zašto je NAJTEŽE biti s njima!
Foto: Profimedia

ASTRO KARAKTERISTIKE

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU U VEZI TEŠKI KAO CRNA ZEMLJA: Ko njima ugodi, SVAKA MU ČAST! Evo zašto je NAJTEŽE biti s njima!

Zanimljivosti -

Postoje ljudi koji su vrlo oprezni kada su u pitanju emocije. Teške su naravi, zatvoreni i ne opuštaju se lako, pa je veza s njima uvek puna izazova. S vremenom možda i mogu da se opuste, ali njihova ličnost se ni tada ne menja previše.

U astrologiji se smatra da je najteže biti u vezi s ova četiri znaka.

Devica

horoskop, devica
foto: Profimedia

Device je najteže voleti. To je zbog njihove samostalne prirode i nesposobnosti da se otvore ljudima. Vezama pristupaju analitički, a ne romantično, što ih čini distanciranima i teškima za suživot. One se oslanjaju na sebe i uverene su da im ne treba niko. Ako s vremenom uspeju da steknu poverenje u partnera, otvoriće se ljubavi.

Škorpija

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Škorpije su zatvorene i nemoguće je pročitati ih, zbog čega je prilično teško shvatiti šta žele od veze. Njihov partner može svojski da se trudi da im ugodi, ali osećaće da nikako ne može da zadovolji mračnu Škorpiju. Nestabilni su u svojim emocijama, što dovodi do toga da su u jednom trenutku strastveni, a već u idućem hladni kao led.

Vodolija

vodolija, horoskop
foto: Profimedia

Vodolije su suzdržane i rezervisane i nemoguće je naterati ih da se otvore. Ne vole da pokazuju slabosti, a svesni su da ljubav može da ih dovede u ranjivi položaj. Zatvorene su i ne žele da pokazuju emocije, pa im je teško da nekoga puste u svoje srce. Treba im osoba kojoj će moći neizmerno da veruju pre nego što joj se prepuste.

Jarac

jarac, horoskop
foto: Profimedia

Jarčevima je njihova praktična priroda glavna prepreka u pronalasku ljubavi. Svakom odnosu pristupaju kao poslovnoj transakciji, što ne ostavlja puno prostora za ljubav. Izuzetno je teško naterati ih da otvore srce. Zbog toga će se partner uvek pitati oseća li Jarac išta prema njemu ili je ušao u vezu jer je zaključio da je to praktičan i isplativ potez.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

02:45

ZNATE GA KAO POZNATOG ZABAVLJAČA, A ON JE I ASTROLOG I EZOTERIČAR U emisiji izneo zastrašujuću prognozu: 2023. STIŽE NOVA BOLEST?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track