OVAKO IZGLEDA DEČKO VRELE IVANE KNOL: Godinama ljubi direktora istarske firme, evo čime se on bavi! 5 godina ga ne pokazuje (FOTO)
Foto: Instagram

malo ko poznaje ljubavni život ove atraktivne navijačice

OVAKO IZGLEDA DEČKO VRELE IVANE KNOL: Godinama ljubi direktora istarske firme, evo čime se on bavi! 5 godina ga ne pokazuje (FOTO)

Zanimljivosti -

Ivana Knol populanost je stekla vatrenim navijanjem za hrvatsku reprezentaciju na Mundijalu, a na Instagramu ima 2,7 miliona pratilaca.

Često objavljuje provokativne fotografije i oskudne odevne kombinacije u crveno-belim kockicama.

I dok joj mnogi čak i zameraju, Ivana je svejedno ponela titulu najzgodnije navijačice na svetu, piše Story.hr. Međutim, malo ko poznaje ljubavni život ove atraktivne navijačice.

Iako na tribinama nikada nije viđena u društvu muškarca, poznato je da već godinama ljubi preduzetnika Antu koji je, navodno, direktor istarske firme koja se bavi gradnjom nekretnina. To dokazuju i Ivanine fotografije ispred luksuzne vile s bazenom u naselju Kringa u Istri, gde je Ivana često boravila dok je bila u Hrvatskoj.

Ali odaje je još jedan detalj. Naime, ako par godina unazad prelistate Ivanin Instagram profil videćete da su tu i dalje sve zajedničke fotografije s Antom.

Čini se da je par najčešće delio trenutke s putovanja, a prva njihova objavljena fotografija seže u daleku 2014. Između ostalog, zajedno su posetili Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Diznilend i Oktoberfest u Minhenu.

Da Ivana oduvek gaji strast prema fudbalu dokazuje i fotografija sa Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine na kojem joj je društvo takođe pravio dečko.

Posljednja objavljena zajednička fotografija je iz 2017. godine kad su se mnogi pitali zašto ga više ne pokazuje.Tada je otkrila da njen dečko ne želi javno da se eksponira, ali da je upravo on često fotografiše i da mu ne smetaju njene golišave fotografije.

Prošle godine je na pitanje obožavatelja o ljubavnom statusu otkrila kako je još u vezi te dodala: 'Nisam slobodna poslednjih 11 godina. Prva veza 3 godine, druga 6 meseci i treća, evo, više od 7 godina', otkrila je Ivana. Dodala je i da je često povezuju sa sportistima.

'Nisam bila ni sa kim u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekta po struci, ali bavi se zapravo građevinom', komentarisala je.

Osim toga, poznato je da je par jedno vreme živeo u zagrebačkoj Ilici.

(Kurir.rs/Story.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track