POLICAJKA SE SLUČAJNO NADROGIRALA: Teško je disala, bila je skoro mrtva, evo kako su joj kolege pomogle u JEZIVOM trenutku (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

izvukla se

POLICAJKA SE SLUČAJNO NADROGIRALA: Teško je disala, bila je skoro mrtva, evo kako su joj kolege pomogle u JEZIVOM trenutku (VIDEO)

Zanimljivosti -

Policajka sa Floride se oporavlja nakon što je potencijalno bila izložena fentanilu, što se navodno dogodilo tokom regulisanja saobraćaja u utorak rano ujutro, saopštila je policijska uprava Tavares.

Nakon što je zaustavila vozilo nešto posle ponoći, policajka Kortni Benik rekla je da je otkrila narkotike kod jednog putnika u vozilu. Ubrzo nakon što je putnik priveden kako bi dalje bio prevezen u zatvor okruga Lejk, Banik je počela da otežano diše, saopštila je policijska uprava. Navodi se da je droga bila umotana u novčanicu, ali za sada nema jasnih indikacija kako se sve desilo.

policajka Kortni Benik, policajka, Kortni Benik
foto: Printscreen/Youtube

Drugi policajac koji je bio na licu mesta otišao je da proveri Kortni i video da ona pada i gubi svest i da joj treba medicinska pomoć.

Taj policajac, uz pomoć drugog policajca iz Tavaresa i policajca iz Astatule, uklonio je Banik iz njenog vozila i brzo joj dao Narkan, lek koji se koristi u hitnim slučajevima predoziranja opijatima. Ceo incident snimljen je kamerama koje su nosili prisutni policijski službenici.

"Bila je potpuno beživotna. Na ovim snimcima izgleda mrtva", rekla je detektivka Tavaresa Kortni Salivan, "a danas je veoma zahvalna."

Banik je prevezena u bolnicu gde se očekuje da će se potpuno oporaviti.

Prema policiji, Banik je tokom zaustavljanja automobila nosila rukavice i poštovala je bezbedonosni protokol.

policajka Kortni Benik, policajka, Kortni Benik
foto: Printscreen/Youtube

"Radila sam ovo sto puta ranije na isti način, ali doboljno je samo jednom pogrešiti", objasnila je policajac Banik. "Zahvalan sam što nisam bila sama i što sam imala brzu pomoć."

Policijska uprava Tavares je u saopštenju pohvalila obuku i brzu reakciju ostalih prisutnih policajaca.

"Da ostali policajci nisu bili tamo, postoji velika šansa i verovatnoća da bi danas bilo drugačije", kaže detektivka Salivan je dodala "i verovatno bi preko nasih znački nosili znak žalosti".

Ljudi koje je zaustavila policajka Banik suočavaju se sa mogućim optužbama za krivična dela, ali njihova imena neće biti objavljena osim ako budu zvanično optuženi, saopštila je policijska uprava, prenosi Foks.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:13

IZGLEDA KAO DEČKIĆ, A U OZBILJNIM JE GODINAMA Poznati glumac otkrio svoju godinu proizvodnje U STUDIU NASTALI ŠOK I NEVERICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track