MILICE, ŠTA JE SA FRIZUROM?! Poslednja epizoda Potere u godini izazvala BURU: Takmičari uzeli 1.600.000, a svi gledaju u TRAGAČA!
Foto: Kurir

HIT!

MILICE, ŠTA JE SA FRIZUROM?! Poslednja epizoda Potere u godini izazvala BURU: Takmičari uzeli 1.600.000, a svi gledaju u TRAGAČA!

Zanimljivosti -

Ako se Nova godina poznaje po poslednjoj epizodi kviza Potera u ovoj godini, biće uzbudljiva, srećna i berićetna! Takmičari su večeras uspeli da budu bolji od Tragačice Milice Jokanović i osvoje čak milion i šesto hiljada dinara!

Potera
foto: Kurir

Prvi je pred Jovana Memedovića, a potom i Milicu izašao Ljubiša Radosavljević iz Viognja, diplomirani mašinski inženjer, koji je već na početku podigao letvicu odlučivši se za višu sumu od 400 000 dinara.

Trku sa Milicom je počeo simpatičnim pitanjem iz kog grada je junakinja pesme „Odakle si sele“, a završio recitovanjem stihova „iz Kruševca grada“. Jovan Memedović mu je već tada skrenuo pažnju da u studiju očekuju pesmu ukoliko se suma zadrži u rukama takmičara i nakon finalne potere.

Potera
foto: Kurir

Drugi takmičar Nikola Stojanović predstavio se kao neuspešni student prava koji vodi marketing jednoj firmi, ali i kao poznavalac mordorskog jezika. Iako je zamolio Memedovića da ne recituje „Poemu prstena“ iz omiljenog „Gospodara prstenova“ kako bi jednom ipak našao devojku, voditelj je insistirao da čuje kako mordorski odzvanja u studiju. Simpatični Nikola je pokazao hrabrost po drugi put kada je prihvatio višu ponudu od pola miliona, koju je potom i odbranio.

Treća je nastupila Branka Lazić, studentkinja biologije iz Užica. Gledaoci su zadržali dah kada je prihvatila Miličinu višu ponudu od čak 700 000 dinara. Korak po korak, Branka je uspela da odgovori na šest pitanja i pridruži se timu u završnoj poteri.

Potera
foto: Kurir

Poslednji takmičar, master klinički psiholog Vojislav Đinđić jedini nije imao sreće ostane u poslednjoj igri.

Troje takmičara napravilo je 16 koraka prednosti, a onda je usledio glavni zadatak: vratiti Milicu što više puta! Tri puta su Ljubiša, Nikola i Branka uspeli da daju tačan odgovor kada ga Tragačica nije imala, i upravo to ih je dovelo do pobede, nagrade od 1 600 000 dinara i pesme „Odakle si sele“ koja se začula na komandu Jovana Memedovića.

Ono što je posebno privuklo pažnju gledalaca bila je frizura Milice Jokanović koja je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama. Milica je imala avangardnu i svakako neočekivanu frizuru sa pletenicama.

- Milice, šta je sa frizurom? - bio je jedan od Tvitova, na koji su usledili brojni odgovori da je Milica kraljica i da joj je frizura "nekako hot".

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

neverovatna potera u beogradu! konj sa konjarnika lutao kroz grad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track