TRAGAČI IZ "POTERE" UČESTVOVALI U KVIZU "STIGNI ME AKO ZNAŠ": Osvojen OGROMAN NOVAC, a evo ko je pobedio! Iznenadićete se (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

NAGRADA OTIŠLA U HUMANITARNE SVRHE

TRAGAČI IZ "POTERE" UČESTVOVALI U KVIZU "STIGNI ME AKO ZNAŠ": Osvojen OGROMAN NOVAC, a evo ko je pobedio! Iznenadićete se (VIDEO)

Zanimljivosti -

Takmičari novogodišnjeg izdanja kviza "Stigni me ako znaš" bili su čuveni tragači iz kviza "Potera".

Voditeljka Kristina Radenković "rešetala" je tragače pitanjima, a Milorad Milinković, Milica Jokanović, Milan Bukvić i Žarko Stevanović očekivano su pokazali zavidno znanje iz raznih oblasti.

Kako je kviz odmicao, tragači u ulozi takmičara ispadali su iz igre jedan po jedan. Prvi je ispao Milorad Milinković, a odmah za njim i Milica Jokanović, iako su mnogi možda očekivali da je vide bar u finalnom duelu s preostalim takmičarem.

Stigni me ako znaš
foto: Printscreen YouTube

Na kraju su se borili Žarko Stevanović i Milan Bukvić. Borba je bila ljuta, a u finalnoj rundi našao se Žarko, koji je tokom igre osvojio 825.000 dinara, da bi u finalnoj rundi ovu cifru uvećao za 200.000 dinara.

Osim toga, u kvizu je osvojeno i 10 kilograma čokolade.

Kako je praznično izdanje kviza bilo humanitarnog karaktera, Žarko je osvojenu nagradu prosledio Centru za mlade u Temerinu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:56

Kristina Radenković promašila akcenat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track