TAJNA VEZA MALIH P*NISA I SPORTSKIH AUTOMOBILA! Studija pokazala interesantne rezultate: Ovako možete da saznate da li je OBDAREN!
Foto: Shutterstock/PHOTOCREO Michal Bednarek, Shutterstock/sulit.photos

ONI VOLE SPORTSKA KOLA

TAJNA VEZA MALIH P*NISA I SPORTSKIH AUTOMOBILA! Studija pokazala interesantne rezultate: Ovako možete da saznate da li je OBDAREN!

Zanimljivosti -

Najnovija studija sprovedena na Univerzitetu u Londonu pokazala je zanimljive rezultate koji se tiču odnosa između veličine muškog polnog organa i ljubavi prema brzim sportskim kolima.

Kako u društvu postoji teza da manje obdareni muškarci imaju potrebu da voze skuplja sportska kola da bi na taj način nadoknadili svoj "manjak centimetara" ovi istraživači su rešili da to provere naučnim pristupom.

penis
foto: Profimedia

Oni su spoveli anketu nad 200 muškaravca koji imaju između 18 i 74 godine, a koji tokom istraživanja nisu morali da se skidaju. Muškarci su bili podeljeni u dve grupe i odgovarali su na niz pitanja. Istraživači su jednoj grupi rekli da je prosečna veličina muškog polnog organa 18 centimetar, a drugoj da je to 10 centimetara. Zatim su svima postavili pitanje kakva bi kola vozili.

Grupa kojoj je rečena veća dužina, odnosno tamo gde su muškarci mislili da su "ispod proseka" rekli su da bi voleli da imaju brza sportska kola, što je posebno bilo izraženo kod onih koji imaju preko 30 godina, dok su muškarci koji su mislili da su iznad proseka, odnosno oni koji su mislili da je prosek 10 centimetara, nisu imali te želje.

auto
foto: Artinun Prekmoung / Panthermedia / Profimedia

Studija još uvek nije zvanično potvrđena, ali su njeni rezultati zaista interesantni.

- Veza između vožnje brzog sportskog automobila i malog penisa je širokorasprostranjeno društveno mišljenje, o kom su diskutovali i akademici od frojdijanskih analitičara do evolutivnih teoretičara. Prvi put smo sada pokazali da je to mišljenje utemeljeno u psihološkoj istini - navodi se u zaključku studije.

(Kurir.rs/RTS)

Bonus video:

05:30

SVET U ŠOKU, RONALDO UBRIZGAVA BOTOKS U PENIS! Urolog otkrio za koliko cm se polni organ UVEĆA nakon ove procedure

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track