OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NAJBOLJE LAŽU: Slagaće vas, a da NEĆE NI TREPNUTI! Lako mogu da OBRLATE i ljubavnog partnera
Foto: Shutterstock

ASTRO ZANIMLJIVOSTI

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA NAJBOLJE LAŽU: Slagaće vas, a da NEĆE NI TREPNUTI! Lako mogu da OBRLATE i ljubavnog partnera

Zanimljivosti -

Možda zvuči grubo, ali ako svoju sposobnost uspeju da preusmere na pravi način, da je pravilno iskoriste u svom privatnom životu ili poslu, onda će to sigurno biti prednost koja može da im omogući napredak.

Ova tri horoskopska znaka važe za najveće lažove Zodijaka.

Blizanci

blizanci
foto: Profimedia

Baš kao kad se metafora nekog dela pretvori u alegoriju, tako i Blizančeve hronične laži mogu da poprime oblik koji se u žargonu zove "foliranje". Blizanci su dvostruki znak i vrlo su dobri u pretvaranju. Njihove reči morate uzeti s rezervom, pogotovo ako ne želite da se izložite riziku da pogrešite. Sve u svemu, baš su slatki. Ponekad su čak i slađi od meda. Oni vladaju govorničkom umetnošću i znaju sve da prezentuju na izuzetno lep način. Njihova želja da ne govore istinu ponekad se čak pokaže i stilom života. Blizanci to često znaju dobro da iskoriste, odnosno zarade, pogotovo kroz odabir zanimanja (advokati, bankari, trgovci, prodavci).

Škorpija

skorpija, horoskop
foto: Profimedia

Škorpije mogu jako dobro profesionalno da vas slažu. Pritom, dok vas lažu, neće ni trepnuti, a laž koju će vam plasirati biće unapred toliko dobro definisana, da niko neće ni imati želju, nameru ili potrebu da to proveri. Vrlo brzo razmišljaju, a ako ste mislili da je laž koju vam plasiraju izmišljena satima ili danima unazad, grdno se varate. Ne ustručavaju se da lažu, to smatraju svojim talentom i taj talenat vrlo pažljivo neguju, a sve kako bi sebi prigrabili što bolje pozicije.

Ribe

ribe, horoskop
foto: Profimedia

Uglavnom, možda ne lažu tako uverljivo kao Blizanci ili Škorpija, ali je sigurno da neće imati problema da prevare sagovornika, pogotovo ako im je to u interesu. Tako se uglavnom rukovode nekim svojim interesima koje ostvaruju lažima. Ne prezaju od laži u emotivnoj sferi, pa će partneru trebati dosta emotivnog iskustva s njima kako bi ih potpuno demistifikovao od osobe kakvom su u početku bili prevareni. U poslu će lagati jer vole novac, vole moć, a savest im sigurno neće biti posebno aktivna jer su lagali. Oni, za razliku od prva dva znaka, mogu da lažu sa osmehom, i doslovno slave svaki učinak koji je njihova laž proizvela.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

01:35

BIĆE JOŠ VELIKIH POTRESA DO 7. MARTA Astrolog: Proradiće vulkani, a zemlja će se opet tresti: ZA SVE SU KRIVI PLUTON I URAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track