CELA SRBIJA SE OBRUŠILA NA ARSENIJA IZ SLAGALICE: Pokušao da PONIZI pobednicu POTERE, pa dobio lekciju koju će pamtiti CEO ŽIVOT
Foto: Printscreen/RTS

BURNE REAKCIJE

CELA SRBIJA SE OBRUŠILA NA ARSENIJA IZ SLAGALICE: Pokušao da PONIZI pobednicu POTERE, pa dobio lekciju koju će pamtiti CEO ŽIVOT

Zanimljivosti -

Arsenije Arsić, koji je postao prepoznatljiv nakon učešća u popularnom kvizu "Slagalica", ponovo se našao u centru pažnje, ali ovoga puta zbog drugog kviza - "Potera".

Naime, Jelena Dimić, pobednica poslednje epizode kviza "Potera", insistirala je da voditelj Jovan Memedović koristi rodno senzitivni jezik i da njeno zanimanje nazove u ženskom rodu. Snimak razgovora je podelio i Arsenije Arsić, te je pokušao da je ponizi.

Arsenije Arsić
foto: Printscreen

„Em neprijatno, em nepravilno, jer može biti samo stomatologica ili stomatologinja. Kada već koristimo polno ravnopravan jezik, recimo i da je šteta što je ova feministica prošla dalje i osvojila bilo šta“, napisao je on na Tviteru, nakon čega je usledio odgovor od pobednice kviza lično, koja je dobila ogromnu podršku javnosti.

„Ja bih pre rekla, Arsenije Arsiću, da je velika šteta što si zavidan, ozlojeđen i bezobrazan i da si već pokazao u 'Slagalici' koliko ne umeš prihvatiš poraz i da je neko bolji od tebe. Ja sam pokazala da sam zaslužila svoju pobedu, a ako vam je neprijatno – menjajte kanal“, napisala je ona.

Arsenije je zbog gomile kritika na Tviteru obrisao spornu objavu, a osim uvreda i šaljivih komentara na njegov račun, stiglo je i objašnjenje kako se grade imenice u ženskom rodu.

„Netačno, Arsenije, evo u nastavku ukratko kako formiramo imenice ženskog roda u našem jeziku. Tu sam za sva dodatna pitanja i nedoumice. I ko zna gde i ko zna kad“, napisala je jedna korisnica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track