TRI NAJBEZDUŠNIJA ZNAKA U HOROSKOPU! Oni vam neće pomoći kada ste u problemu: Nastupaju veoma brutalno i čak nemislosrdno!
Foto: Shutterstock, Profimedia

FOKUSIRANI SU NA SEBE

TRI NAJBEZDUŠNIJA ZNAKA U HOROSKOPU! Oni vam neće pomoći kada ste u problemu: Nastupaju veoma brutalno i čak nemislosrdno!

Zanimljivosti -

Saznajte koji se znaci po horoskopu smatraju nejbezosećajnijim. Ako ih imate za prijatelje, nemojte da se iznenadite ukoliko vam ne pruže emotivnu podršku kad vam je najpotrebnije.

Ponekad je to zato što kriju svoja osećanja od drugih i smtraju ih slabošću, a nekada jer su jednostavno više usredsređeni na sebe i svoje "muke". I ne samo da umeju da budu bezdušni, već nekada nastupaju vrlo brutalno i nemislosrdno!

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Škorpija
foto: Shutterstock

Škorpija

Poznato je da su Škorpije moćan vodeni znak sa oštrim intelektom, da su hladniji i zatvoreniji od bilo kog drugog znaka. Ćutanje i sarkazam su njihova uobičajena oružja kojima se brane ili "napadaju" druge. Ovim horoskopskim znakom vladaju Mars i Pluton i ne plaše se da bukvalno "spale prošlost" ako željeni ishod izostane i počnu sve ispočetka. Umeju da "ubodu" u najgorem trenutku i u najgore mesto, nikada neće zaboraviti ako ste ih povredili i umeju da budu i te kako osvetoljubivi i destruktivni.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Blizanci
foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci su društvene osobe, "leptirići" koji lete s cveta na cvet, odnosno menjaju prijatelje i ekipe veoma često. Pošto su stalno u blizini toliko različitih ljudi, naučili su da se zaštite jednom vrstom "zida" koji mogu samo odabrani da preskoče. Oni žive u svetu sopstvenih pravila i stvarnosti, zbog čega se ne uključuju u tuđe brige i probleme i postavljaju se čak bezdušno. U njihovom umu, ako nešto nije u redu, problem je u vama, a ne u njima. Ovaj vazdušni znak će se vrlo verovatno postaviti grubo i neosetljivo jer, na kraju, ono što je najbolje želi za sebe.

Horoskop, horoskopski znaci, beli znaci horoskopa, Strelac
foto: Shutterstock

Strelac

Vatreni znak koji uvek pronalazi najbolje načine da napreduje u životu i neretko se ponaša vema bezosećajno prema drugima. Strelac može da bude uskogrud, on će iskovati svoj put ne obraćajući pažnju na druge koji im u tome pomažu i u kojoj meri im nanosi štetu. Zato nemojte da očekujete da će voditi računa o vašim osećanjima ukoliko se ne uklapate u njihovu viziju.

(Kurir.rs/MONDO)

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track